Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Kostymbyxa
Satinkjol
Klänning
Tröja
Kofta
Slipover
Skjorta
Blus
Skinnkjol
Klänning
Klänning
T-shirt
Plisserad kjol
Kofta
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Linne
Tröja
Basker
Kavaj
Väska
Boots
Skjorta
Slipover
Klänning
Kjol
Jeans
Cape
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Byxor
Kofta
Slingbacks
Kofta
Pullover
Bag
Kavaj
Kjol
Klänning
Blå klänning
Klänning
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Väska
Blus
Kavaj
Kjol
Blus
Skjorta
Väska
Skjorta
Tröja
Kavaj
Kofta
Halsduk
Kavaj
Cardigan
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Skjorta
Grön klänning
Skjorta
T-shirt
Klänning
Byxor
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kappa
T-shirt
T-shirt
Väst
Väska
Väska
Satinkjol
Skjortklänning
Topp
Kappa
Kappa
Kofta
Väska
Slipover
Stövel
Linne
Ankelboots
Klänning
Sneakers
Kofta
Väska
Sandaler
Klännning
Knytblus
Klänning
Linne
Grå kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Skjorta
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Kjol
Väska
Kjol
Rosa kostymbyxor
Blus
Väska
Kofta
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
T-shirt
Kjol
Body
Klänning
Slacks
Kofta
Klänning
Kofta
Klännning
Stickad klänning
Slipover vit
Blå knytblus
Skjorta
Väska
Linne med spets
Väska
Kofta
Kavaj
Gucciskärp
Plisserad kjol
Väska
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Cardigan
Kofta
Kjol
Kjol
Väska
Klänning
T-shirt
Väska
T-shirt
Pullover
Byxor
Slipover
Cape
Pullover
Svarta jeans
Väska
Kofta
Vit blus
Kappa
Klänning

”Ingen har hämtat ut så här hög dos”

Hej fina ni. Hoppas ni har en bra lördag! Så idag tog jag mig till Apoteket i stan för att hämta ut Levaxin med nya dosen 150 mikrogram. Det är dubbelt så hög dos som jag hade för ett år sedan och förhoppningsvis kan jag börja vara riktigt pigg och må mycket bättre snart ?. Det enda är ju egentligen att jag är lite trött annars mår jag ju faktiskt prima!

Hypotyreos verkar yttra sig lite olika hos olika människor men jag tycker att jag kan må bra och leva som vanligt. Vissa jag läser om mår så dåligt att de måste vara sjukskrivna och vissa går upp jättemycket i vikt, tappar allt hår m.m så sådant är jag glad att slippa!

När jag var på Apoteket blev hon i kassan riktigt förvånad över att jag skulle hämta ut en så hög dos. ”Oj ingen har hämtat ut så här hög dos Levaxin på det här apoteket förut”. Hon berättade att de flesta äter 25 mikrogram, inklusive hon själv, och att det inte kan vara många av de en halv miljon drabbade som måste äta 150 mikrogram. Jag hoppas att den kan hjälpa mig i alla fall ?.

Förlåt för så många inlägg om det är men känner för att skriva av mig lite om det och dessutom är det många som har Hypotyreos utan att veta om det. Kanske någon av mina läsare är en av dem som kan testa sig och få behandling :). Nu ska jag roa mig med att städa och hänga tvätt. Ha en fin lördagskväll!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Daniella
  25 mars, 2018 / 10:38

  Jag jobbar som sjuksköterska och har delat många tabletter till patienterna i mitt yrke. Jag tycker inte 150 mikrogram Levaxin låter som en ovanligt hög dos. Den dosen har jag gett till patienterna (enligt ordination) några ggr. Jag kan tänka mig att det är många som går med en för låg dos Levaxin, ex 25 mikrogram när dom skulle behöva en högre. Hur ofta tas blodprover/symtomkontroll för att kontrollera att patienten får rätt dos Levaxin?

  • Maria
   25 mars, 2018 / 12:15

   Det är den högsta dosen jag haft men efter lite research är det många som har den och t.o.m högre 🙂 Vanligtvis kollar man 1-2 ggr per år.

Kommentera


Looking for Something?