12   144
25   231
28   293
41   377

Bara ha roligt av Maria Maunsbach bokrelease

Hej fina ni. Idag sov jag ända till klockan elva. Så trött men skönt att sova ut ordentligt. Igår var jag på Grand Öl&Mat för att vara med på en releasefest för boken Bara ha roligt av Maria Maunsbach. Som jag skrev igår träffade jag Maria Maunsbach på Nöjesguidens jubileumsfest där vi hamnade vid samma bord och åt middag tillsammans och hade jätteroligt. Så kul att nu vara med på releasen av hennes första bok! Jag mötte upp Charlotta och Rose på Grand Öl&Mat och man bjöds på lite bubbel och fick lyssna på Maria som berättade om boken och även läste ett stycke ur den. Hon intervjuades också av Brombergs Förlag på scen.

Jag köpte såklart boken och jag ser fram emot att läsa den. Köp boken Bara ha roligt här: https://www.adlibris.com/se/bok/bara-ha-roligt-9789173379274

Efter releasefesten stannade vi kvar ett tag på Grand Öl&Mat. Tog en drink och dansade lite. Strax efter tolv promenerade vi hemåt. Skönt att få sällskap större delen. Idag blir det en riktig fixardag. Ska tvätta, städa, fixa lite med företaget, gå till Apoteket och hämta ut nya medicinen. Vad hittar ni på? Ha en underbar lördag! ?❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?