Gräsänka och releasefest

Hej fina ni. Äntligen fredag! Fredagskänslan är den bästa. Jag har precis sagt hej då till Carl som åker till Stockholm över helgen och kommer hem sent på söndag kväll. Gräsänka i helgen alltså! Kommer att sakna honom såklart men har flera roliga aktiviteter inplanerade så jag ska nog kunna roa mig ?. Så hur ser planerna ut då?

Ikväll ska jag och Charlotta på en bokrelease. När vi var på Nöjesguidens jubileumsfest hamnade vi vid ett bord med en kvinna som heter Maria Maunsbach och som bland annat varit programledare för radioprogrammet “Ligga med P3”. Vi hade så roligt hela kvällen och när hon då berättade att hon kommer att släppa en bok bestämde vi att vi skulle gå på releaseeventet när det var dags. Och så blir det!

Boken av Maria Maunsbach heter “Bara ha roligt”. Den handlar om kärlek och hur svårt det kan vara att veta när kärleken är på riktigt och när man bara har roligt. Ser fram emot att läsa den också!

På lördag har jag inga direkta planer men tänkte nog jobba lite med min enskilda firma och läsa på och så. På söndag ska jag och Charlotta ha en stor mysig brunch tillsammans och ta en promenad. Hoppas på fint och vårigt väder ?. Nu kaffe. Ha en fin fredag!

Följ:
Share:

Kommentera