Restaurang Pinchos i Malmö

Restaurang Pinchos i Malmö

Hej fina ni. Hoppas ni mår bra. Igår kväll hade jag och Carl vår date night som vi alltid har på onsdagar. Vi bestämde oss för att gå ut och äta på restaurang Pinchos i Malmö. De har ganska nyligen öppnat längs vår gata typ så det var verkligen en kort promenad till restaurangen!

På restaurang Pinchos i Malmö kan man då äta och dela på en massa olika tapas. Hela restaurangen är kontantfri och man sköter dessutom alla beställningar och betalningen via Pinchos app. Himla smidigt! Sedan kan man direkt i appen följa hur beställningen går och så plingar det till när man kan hämta sin dryck eller mat. Vi valde att beställa in stekta räkor, vitlöksbröd, baconlindade dadlar, risotto, carpaccio och några till.

Vi gillade den hör cirkusmijön och cirkustemat på restaurang Pinchos i Malmö men själva tapas-rätterna kan vi få bättre på någon annan tapas-restaurang. Perfekt för en kväll med vännerna i härlig miljö typ men är man verkligen mån om att få en matupplevelse finns det andra ställen.

Trevlig kväll oavsett! Efter middagen på restaurang Pinchos i Malmö gick vi hem och såg ett par avsnitt av New Girl.

Nu kaffe och sedan möte hos en partner. Trevlig dag fina ni som läser!

Följ:
Share:

Kommentera