Jag har registrerat mitt företag!

Hej fina ni. Som ni vet bestämde jag mig för några dagar sedan att jag skulle starta eget företag, en enskild firma, för min blogg och de konsultuppdragen jag har inom marknadsföring. Allt vid sidan av mitt “riktiga jobb”. Sedan dess har det gått lite upp och ner då jag ibland känt mig jättepepp och ibland panikslagen över allt man ska sätta sig in i. Något som var viktigt för mig var att hitta en person som kan sköta bokföring och redovisning åt mig och det har jag hittat nu! Jag gjorde ett sök på LinkedIn och fick då en rekommendation om en kvinna här i Malmö som hade redovisningsbyrå så jag tog kontakt med henne och allt kändes bra så hon blir det.

När jag nu hittat en person som kan hjälpa mig med sifferdelen känns det jättebra att starta eget företag och nu har jag precis registrerat min enskilda firma hos Skatteverket. Eller det blir som att man skickar in en anmälan om att starta enskild näringsverkamhet och så godkänns den eller behöver justeras typ. Känns coolt att ha tagit steget i alla fall 🙂

Fortsätt gärna att följa hur det går. Nu får jag invänta besked och sedan införskaffa en pärm att ha alla viktiga papper i. Trevlig kväll fina ni!

enskild forma

Följ:
Share:

Kommentera