Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Stövel
Skjortklänning
T-shirt
Kofta
Blå knytblus
Kjol
Klännning
Sneakers
Kjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
Satinkjol
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Sandaler
T-shirt
Kavaj
Väska
Jeans
Kjol
Slipover
Skinnkjol
Slipover
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Boots
Tröja
Väska
Linne med spets
Kavaj
Bag
Slingbacks
T-shirt
Stickad klänning
Halsduk
Plisserad kjol
Klänning
Satinkjol
Skjorta
Kjol
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Blus
Blus
Skjorta
Kjol
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Klänning
Kofta
Byxor
Skjorta
Väst
Kavaj
Slipover vit
Plisserad kjol
Topp
T-shirt
Klänning
Pullover
Klänning
Gucciskärp
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Slacks
Klänning
Klänning
Cape
Kappa
Klänning
Vit blus
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Kappa
Väska
Linne
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Kappa
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Väska
Väska
Väska
Kjol
Body
Kavaj
Kofta
Slipover
Klänning
Kappa
Kjol
Skjorta
Kappa
Basker
Manolo Blahnik
Svarta jeans
Klännning
Kofta
Cape
Blus
Slipover
Skjorta
Väska
Kofta
Stickad klänning
Kofta
Blus
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Linne
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Kjol
Kofta
Byxor
Tröja
Kofta
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Ankelboots
T-shirt
Kappa
Skjorta
Kofta
Knytblus
Klänning
Klänning
Knytblus
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Tröja
Rosa kostymbyxor
Kofta
Pullover
Kofta
Blå klänning
Pullover
Pullover
Skjorta
Byxor
Linne
Cardigan
Grön klänning

Jag har registrerat mitt företag!

Hej fina ni. Som ni vet bestämde jag mig för några dagar sedan att jag skulle starta eget företag, en enskild firma, för min blogg och de konsultuppdragen jag har inom marknadsföring. Allt vid sidan av mitt ”riktiga jobb”. Sedan dess har det gått lite upp och ner då jag ibland känt mig jättepepp och ibland panikslagen över allt man ska sätta sig in i. Något som var viktigt för mig var att hitta en person som kan sköta bokföring och redovisning åt mig och det har jag hittat nu! Jag gjorde ett sök på LinkedIn och fick då en rekommendation om en kvinna här i Malmö som hade redovisningsbyrå så jag tog kontakt med henne och allt kändes bra så hon blir det.

När jag nu hittat en person som kan hjälpa mig med sifferdelen känns det jättebra att starta eget företag och nu har jag precis registrerat min enskilda firma hos Skatteverket. Eller det blir som att man skickar in en anmälan om att starta enskild näringsverkamhet och så godkänns den eller behöver justeras typ. Känns coolt att ha tagit steget i alla fall 🙂

Fortsätt gärna att följa hur det går. Nu får jag invänta besked och sedan införskaffa en pärm att ha alla viktiga papper i. Trevlig kväll fina ni!

enskild forma

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?