Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kofta
Kofta
Tröja
Kavaj
Kavaj
Kofta
Stövel
Skinnkjol
Kjol
Kappa
Linne
Klänning
Pullover
Klännning
Väst
Pullover
Pullover
Kjol
Byxor
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Cardigan
Jeans
Kofta
Tröja
Klänning
Manolo Blahnik
Kavaj
Knytblus
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Skjorta
Boots
Kavaj
Blus
Tröja
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Slacks
Kjol
Knytblus
Väska
Blus
Linne
Kappa
Kavaj
Kofta
Ankelboots
T-shirt
Väska
Väska
Blus
Grå kavaj
Sneakers
Linne
T-shirt
Kostymbyxa
T-shirt
Basker
Byxor
Kappa
Väska
Skjorta
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Halsduk
Kavaj
Kavaj
Pullover
Skjorta
Väska
Vit blus
Kavaj
Väska
Klänning
Byxor
Klänning
Kjol
Klänning
Slingbacks
Cape
Kofta
Kappa
Skjortklänning
Satinkjol
T-shirt
Kofta
Klänning
Slipover
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Skjorta
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kofta
Kjol
Väska
Kjol
Kjol
Väska
Knytblus
T-shirt
Kappa
Skjorta
Byxor
Bag
T-shirt
Klännning
84   330
66   523
45   377
40   428
65   401

Jag har registrerat mitt företag!

Hej fina ni. Som ni vet bestämde jag mig för några dagar sedan att jag skulle starta eget företag, en enskild firma, för min blogg och de konsultuppdragen jag har inom marknadsföring. Allt vid sidan av mitt “riktiga jobb”. Sedan dess har det gått lite upp och ner då jag ibland känt mig jättepepp och ibland panikslagen över allt man ska sätta sig in i. Något som var viktigt för mig var att hitta en person som kan sköta bokföring och redovisning åt mig och det har jag hittat nu! Jag gjorde ett sök på LinkedIn och fick då en rekommendation om en kvinna här i Malmö som hade redovisningsbyrå så jag tog kontakt med henne och allt kändes bra så hon blir det.

När jag nu hittat en person som kan hjälpa mig med sifferdelen känns det jättebra att starta eget företag och nu har jag precis registrerat min enskilda firma hos Skatteverket. Eller det blir som att man skickar in en anmälan om att starta enskild näringsverkamhet och så godkänns den eller behöver justeras typ. Känns coolt att ha tagit steget i alla fall 🙂

Fortsätt gärna att följa hur det går. Nu får jag invänta besked och sedan införskaffa en pärm att ha alla viktiga papper i. Trevlig kväll fina ni!

enskild forma

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?