Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Byxor
T-shirt
Pullover
Blus
T-shirt
Kjol
Tröja
Kjol
Kofta
Väska
T-shirt
Kjol
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Pullover
Väska
Blus
Väska
T-shirt
Kappa
Tory Burch
Slipover
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Väska
Kappa
Blus
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Bag
Linne
T-shirt
Kjol
Jeans
Kavaj
Cape
Klänning
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Kofta
T-shirt
Väska
T-shirt
örhängen
Skjorta
Kjol
Kånken
Skjorta
Vit blus
Kofta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Klänning
Satinkjol
Väska
Cardigan
Kofta
Kofta
Linne
Klänning
Kavaj
Väska
Sneakers
Väska
Väska
Kavaj
Pullover
Kappa
Klänning
Klänning
Steamer
Stenströms cardigan
Kofta
Kavaj
Skjorta
Klännning
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Kappa
Linne
Väska
Byxor
Kofta
Väska
Boots
Slingbacks
Kavaj
Stövel
Halsduk
Kofta
Louis Vuitton väska
Klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Spegel
Väska
Knytblus
Skjortklänning
Klännning
Pälsjacka
Jacka
Pullover
Väska
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Knytblus
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Kavaj
Kappa
Moschino väska
Knytblus
Kofta
Kappa
Jacka
Grå kavaj
Skjorta
Kofta
Tröja
Kjol
Tröja
Ganni diadem
Klänning
Väska
Halsduk
Klänning
Kofta
Slacks
Byxor
Skjorta
Basker
Kavaj
Blus
Skjorta
Kappa
Väst
Kofta
Byxor
Kavaj
56   314
56   429
69   502
75   533
55   504

Träningskläder och underkläder i Malmö

Träningskläder och underkläder i Malmö

Hej fina ni. Jag har ju som ni vet ett samarbete med Triumph på Södergatan i Malmö där jag får erbjuda mina läsare och följare på Instagram att handla med 20% rabatt i butiken. Senast var jag där och provade träningskläder som från deras senaste kollektion Triaction. Jag fick med mig några plagg hem och jag älskar verkligen färgerna och kvalitén på dem. Så sköna att träna i och man känner sig även snygg i dom.

Jag har tidigare också provat och köpt underkläder i Malmö på Triumph och fått hjälp med att hitta rätt BH-storlek. De är så himla trevliga, hjälpsamma och kunniga. Triumph har ju förutom underkläder och träningskläder en kategori som heter loungewear där man hittar fina linnen att ha under t.ex kavaj. Så snyggt när lite spets kikar fram tycker jag. Inom Loungewear kategorin finns även plagg som fina nattlinnen, pyjamasar, morgonrockar, T-shirts med mera. Man tror att Triumph bara säljer underkläder men de har så mycket mer! Om man ska iväg på en weekend, en tjejresa eller ska hänga i sommarstugan med släkten till exempel kanske man vill ha en fin pyjamas som man kan äta frukost i med mera.

Fram till juni kan ni i Malmö med omnejd besöka Triumph-butiken på Södergatan i Malmö och få 20% rabatt på hela deras sortiment (ordinarie priser). Ni kan alltså handla träningskläder, underkläder och allt annat med rabatten. Det enda ni behöver göra är att säga att ni följer Maria Busck och har sett erbjudandet  i min blogg eller på Instagram. Passa på!

Ha en fin dag!

sköna träningstights

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?