Annons: Shoppa min stil

Slingbacks
Knytblus
Byxor
Kavaj
Väska
Kavaj
Klännning
Linne
Skjorta
Ankelboots
Väska
Kappa
Kjol
T-shirt
Pullover
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Basker
Kofta
Kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Pälsjacka
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Kappa
Jeans
Väska
Tröja
Slipover
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Linne
Kjol
Klänning
Klännning
Kofta
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Byxor
Pullover
Kavaj
T-shirt
Slacks
Väska
Knytblus
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kjol
Kofta
Blus
Väska
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Bag
Kjol
Skjorta
Väska
Skjorta
Halsduk
Blus
Kappa
Linne
Kavaj
Kappa
Kofta
Kavaj
Kappa
Kofta
Klänning
Väska
Sneakers
Väska
Byxor
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väska
Satinkjol
Väst
Cardigan
Kappa
Klänning
Knytblus
Pullover
Väska
Pullover
Kavaj
Klänning
Vit blus
Väska
Väska
Blus
Grå kavaj
Kavaj
T-shirt
21   255
33   400
36   396
55   437
45   526

Träningskläder och underkläder i Malmö

Träningskläder och underkläder i Malmö

Hej fina ni. Jag har ju som ni vet ett samarbete med Triumph på Södergatan i Malmö där jag får erbjuda mina läsare och följare på Instagram att handla med 20% rabatt i butiken. Senast var jag där och provade träningskläder som från deras senaste kollektion Triaction. Jag fick med mig några plagg hem och jag älskar verkligen färgerna och kvalitén på dem. Så sköna att träna i och man känner sig även snygg i dom.

Jag har tidigare också provat och köpt underkläder i Malmö på Triumph och fått hjälp med att hitta rätt BH-storlek. De är så himla trevliga, hjälpsamma och kunniga. Triumph har ju förutom underkläder och träningskläder en kategori som heter loungewear där man hittar fina linnen att ha under t.ex kavaj. Så snyggt när lite spets kikar fram tycker jag. Inom Loungewear kategorin finns även plagg som fina nattlinnen, pyjamasar, morgonrockar, T-shirts med mera. Man tror att Triumph bara säljer underkläder men de har så mycket mer! Om man ska iväg på en weekend, en tjejresa eller ska hänga i sommarstugan med släkten till exempel kanske man vill ha en fin pyjamas som man kan äta frukost i med mera.

Fram till juni kan ni i Malmö med omnejd besöka Triumph-butiken på Södergatan i Malmö och få 20% rabatt på hela deras sortiment (ordinarie priser). Ni kan alltså handla träningskläder, underkläder och allt annat med rabatten. Det enda ni behöver göra är att säga att ni följer Maria Busck och har sett erbjudandet  i min blogg eller på Instagram. Passa på!

Ha en fin dag!

sköna träningstights

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?