Nervös!

God morgon fina ni. Hoppas ni har sovit gott! ? Denna förmiddag ska jag till läkaren och jag är lite nervös faktiskt. Jag var ju där gör en vecka sedan och tog prover och idag får jag veta hur de såg ut. Eftersom jag känt mig tröttare på sistone hoppas jag nästan att proverna visar att jag behöver mer medicin för då vet man ju anledningen liksom. Ser allt bra ut är de ju något annat som gör mig trött som vi inte vet vad det är. Låter kanske fel att hoppas på dåliga värden men Ni förstår ni hur jag tänker? ?

Innan läkarbesöket ska jag se en film om GDPR här hemma. Eftersom jag jobbar med vår marknadsföring och skickar nyhetsbrev måste jag se till att vi följer den nya personuppgiftslagen. Det gäller även hemsidan, vilken information vi samlar där.

Nu kaffe!

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. 21 mars, 2018 / 07:20

  Det är viktigt att följa den kan jag tycka, jobba själv med marknadsföring dock mest med att hjälp andra 🙂

  • Maria
   21 mars, 2018 / 07:22

   Ja det är det såklart!:) Okej jag är anställd som marknadsansvarig på ett företag 🙂 Hjälper även andra lite utanför

Kommentera