Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Grå kavaj
T-shirt
Väska
Kofta
Klänning
Skjorta
Kjol
Väska
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kofta
Klännning
Byxor
Bag
Kofta
Kjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Kostymbyxa
Kofta
Kofta
Byxor
Väska
Pullover
Klänning
Tröja
Blus
Cardigan
Kofta
Slacks
Väska
Kjol
Kjol
Skjortklänning
T-shirt
Kappa
Väska
Pullover
Skinnkjol
Vit blus
Kavaj
Klännning
Kavaj
Linne
Kavaj
Pullover
Kappa
Klänning
Kavaj
Cape
Klänning
Skjorta
Väska
Kavaj
T-shirt
Byxor
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kappa
Boots
Väska
Manolo Blahnik
Väska
Väska
Blus
Kofta
Kofta
Klänning
Stövel
Kofta
Sneakers
Linne
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Väska
T-shirt
Väska
Skjorta
Klänning
Halsduk
Kjol
Blus
Väska
Klänning
Kofta
Knytblus
Kofta
Skjorta
Väska
Kappa
Slipover
Kavaj
Knytblus
Kjol
Klänning
Pälsjacka
Stickad klänning
Jeans
Väska
Pullover
Tröja
Ankelboots
Skjorta
Klänning
Slingbacks
Klänning
Kavaj
Kappa
T-shirt
Väst
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kofta
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Basker
Linne
Kavaj
Klänning
Byxor
Tröja
Kofta
Väska
8   15
60   322
112   368
70   458
91   482

Nervös!

God morgon fina ni. Hoppas ni har sovit gott! ? Denna förmiddag ska jag till läkaren och jag är lite nervös faktiskt. Jag var ju där gör en vecka sedan och tog prover och idag får jag veta hur de såg ut. Eftersom jag känt mig tröttare på sistone hoppas jag nästan att proverna visar att jag behöver mer medicin för då vet man ju anledningen liksom. Ser allt bra ut är de ju något annat som gör mig trött som vi inte vet vad det är. Låter kanske fel att hoppas på dåliga värden men Ni förstår ni hur jag tänker? ?

Innan läkarbesöket ska jag se en film om GDPR här hemma. Eftersom jag jobbar med vår marknadsföring och skickar nyhetsbrev måste jag se till att vi följer den nya personuppgiftslagen. Det gäller även hemsidan, vilken information vi samlar där.

Nu kaffe!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 21 mars, 2018 / 07:20

  Det är viktigt att följa den kan jag tycka, jobba själv med marknadsföring dock mest med att hjälp andra 🙂

  • Maria
   21 mars, 2018 / 07:22

   Ja det är det såklart!:) Okej jag är anställd som marknadsansvarig på ett företag 🙂 Hjälper även andra lite utanför

Kommentera


Söker du efter något?