Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Klänning
Cape
Väska
Blus
Tröja
Kjol
Slacks
Kappa
Klänning
Blus
T-shirt
Kappa
Kofta
Stövel
Kjol
Vit blus
Väska
Skjorta
Väska
Byxor
Klännning
Kofta
Blus
Bag
Kavaj
Kjol
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kjol
Kappa
Kappa
Kofta
Kavaj
Kavaj
örhängen
Skinnkjol
Väska
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kofta
Cardigan
Klänning
Kavaj
Basker
Klänning
Jacka
Kofta
T-shirt
Klänning
Kofta
Byxor
Kostymbyxa
Väska
Slipover
Skjorta
Väska
Väska
Kappa
Kavaj
Klänning
Kofta
Knytblus
Jeans
Klänning
Väska
Pullover
Pullover
Kjol
Boots
Jacka
Klännning
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Pullover
Rosa kostymbyxor
Klänning
Blus
Kjol
Kjol
Pullover
Väska
Linne
Byxor
Kofta
Väst
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Byxor
Sneakers
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Klänning
Halsduk
Skjorta
Stickad klänning
Linne
Kavaj
Linne
Kofta
Kavaj
Skjortklänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
Halsduk
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Tröja
Kappa
Grå kavaj
Skjorta
Väska
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Slingbacks
Klänning
Kofta
T-shirt
Tröja
Väska
Pälsjacka
Väska
Klänning
Väska
31   246
41   386
41   475
44   477
50   394

Nervös!

God morgon fina ni. Hoppas ni har sovit gott! ? Denna förmiddag ska jag till läkaren och jag är lite nervös faktiskt. Jag var ju där gör en vecka sedan och tog prover och idag får jag veta hur de såg ut. Eftersom jag känt mig tröttare på sistone hoppas jag nästan att proverna visar att jag behöver mer medicin för då vet man ju anledningen liksom. Ser allt bra ut är de ju något annat som gör mig trött som vi inte vet vad det är. Låter kanske fel att hoppas på dåliga värden men Ni förstår ni hur jag tänker? ?

Innan läkarbesöket ska jag se en film om GDPR här hemma. Eftersom jag jobbar med vår marknadsföring och skickar nyhetsbrev måste jag se till att vi följer den nya personuppgiftslagen. Det gäller även hemsidan, vilken information vi samlar där.

Nu kaffe!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 21 mars, 2018 / 07:20

  Det är viktigt att följa den kan jag tycka, jobba själv med marknadsföring dock mest med att hjälp andra 🙂

  • Maria
   21 mars, 2018 / 07:22

   Ja det är det såklart!:) Okej jag är anställd som marknadsansvarig på ett företag 🙂 Hjälper även andra lite utanför

Kommentera


Söker du efter något?