Annons: Shoppa min stil

Klänning
Satinkjol
Väska
Kavaj
Kofta
Sneakers
Grön klänning
Väska
Klänning
Kjol
Kjol
Sandaler
Byxor
Plisserad kjol
Kavaj
Slipover
Väska
Kjol
Slipover
Boots
Topp
Cardigan
Skjorta
Vit blus
Kofta
Kofta
Kappa
Skjorta
Tröja
Linne
Väska
Pälsjacka
Kofta
Linne med spets
Väska
Klänning
Klänning
Plisserad kjol
Tröja
Kjol
Klänning
Skinnkjol
Ankelboots
Jeans
T-shirt
Kappa
Linne
Pullover
Kofta
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kjol
Skjorta
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Kappa
Halsduk
Kavaj
Väska
Klännning
Kappa
Skjorta
Blå klänning
Kjol
Kofta
Byxor
Klänning
Klänning
Klännning
Skjorta
Klänning
Pullover
T-shirt
Väska
Pullover
Cape
Klänning
Kappa
Slipover vit
Slacks
Väska
T-shirt
Knytblus
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klänning
Tröja
Stickad klänning
Pullover
Klänning
Kavaj
Kavaj
Manolo Blahnik
Linne
Blus
Kavaj
Stövel
Kavaj
Klänning
Väst
Kjol
Kavaj
Kavaj
Väska
Svarta jeans
Gucciskärp
Knytblus
Byxor
Kavaj
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kjol
Blus
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Väska
Klänning
Väska
Skjorta
Bag
Kofta
Klänning
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Klänning
Grå kavaj
Cape
Kappa
Kofta
T-shirt
Slipover
Skjorta
Kjol
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Skjorta
Body
Blus
Slipover
Cardigan
Blus
Väska
T-shirt
Väska
Skjortklänning
Väska
Slingbacks
Blå knytblus
Satinkjol
Kofta
Basker
Klänning
Kofta
Kavaj

Nervös!

God morgon fina ni. Hoppas ni har sovit gott! ? Denna förmiddag ska jag till läkaren och jag är lite nervös faktiskt. Jag var ju där gör en vecka sedan och tog prover och idag får jag veta hur de såg ut. Eftersom jag känt mig tröttare på sistone hoppas jag nästan att proverna visar att jag behöver mer medicin för då vet man ju anledningen liksom. Ser allt bra ut är de ju något annat som gör mig trött som vi inte vet vad det är. Låter kanske fel att hoppas på dåliga värden men Ni förstår ni hur jag tänker? ?

Innan läkarbesöket ska jag se en film om GDPR här hemma. Eftersom jag jobbar med vår marknadsföring och skickar nyhetsbrev måste jag se till att vi följer den nya personuppgiftslagen. Det gäller även hemsidan, vilken information vi samlar där.

Nu kaffe!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 21 mars, 2018 / 07:20

  Det är viktigt att följa den kan jag tycka, jobba själv med marknadsföring dock mest med att hjälp andra 🙂

  • Maria
   21 mars, 2018 / 07:22

   Ja det är det såklart!:) Okej jag är anställd som marknadsansvarig på ett företag 🙂 Hjälper även andra lite utanför

Kommentera


Looking for Something?