Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Väska
T-shirt
Kappa
Kappa
Linne
Jacka
Tröja
Skjorta
Kjol
Kappa
Kappa
Jeans
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Byxor
Klänning
Satinkjol
Ankelboots
Klänning
Klänning
Kofta
Blus
Skjorta
Klänning
Klänning
Skjorta
Tröja
Väska
Basker
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Slipover
Väska
T-shirt
Slingbacks
Skjortklänning
Väska
Väska
Cardigan
Kofta
Knytblus
Kavaj
Kofta
Väska
Halsduk
Slacks
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Stövel
Boots
Skjorta
Blus
Kavaj
Vit blus
Väska
Klänning
Klänning
Pälsjacka
örhängen
Byxor
Kostymbyxa
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kofta
Knytblus
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
Kofta
Cape
Linne
Kofta
Kavaj
Jacka
Klänning
Klänning
Kappa
Linne
Klännning
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Byxor
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Väst
Pullover
Kavaj
Pullover
Klänning
T-shirt
Väska
Knytblus
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Halsduk
Tröja
Bag
Klännning
Kjol
Kavaj
Kjol
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Kjol
Kofta
Grå kavaj
Pullover
Väska
Väska
Kappa
Kappa
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Kjol
Blus
Kjol
Skjorta
Sneakers
Byxor
Pullover
T-shirt
Kofta
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Kofta
25   177
49   287
55   467
24   465
37   340

“Dina värden ser inte bra ut, vad har hänt?!”

Hej fina. Som ni vet var jag hos läkaren imorse för att få svar på proverna jag tog förra veckan. Jag har ju sköldkörtelsjukdomen Hypotyreos och äter Levaxin mot det och då jag känt mig trött och orkeslös på sistone kände jag att det kan bero på att mina värden försämrats och att jag har för låg medicindos. Jag har fått en ny läkare som var trevlig och verkar bra. En kvinnlig läkare som lyssnar.

När jag kom in till henne fick jag börja med att berätta om mig själv, när jag fick sjukdomen (när jag var barn), hur min medicinering sett ut och ändrats med mera. Hon kunde se att mitt TSH-värde, som för en frisk person ligger på typ 1 och en sjuk person över 3, hade varit riktigt högt förra året (66) men att det stabiliserats genom en ökad Levaxindos. Hon sa att det var det högsta värdet hon någonsin sett och att det var riktigt illa. Hon förstod inte att jag kunnat jobba som vanligt och så med det värdet. Det konstiga är att jag i efterhand kan säga att jag var trött under den tiden men jag kunde ändå jobba och leva som vanligt. Jag visste inte att jag inte mådde bra och då anpassar man väl sig, gillar läget och kör på typ utan att fundera, bara inte med lika mycket energi som andra typ. Jag var bara tvungen att berätta för henne att mitt TSH-värde var över 500 när de upptäckte min hypotyreos men hon var inte så road av det heller precis som min förra läkare hehe.

Så dagens dom då. Hon sa “Dina värden ser inte bra ut, vad har hänt?”. Det var ju inte lika illa som “Dina värden är åt helvete” som min förra läkare sa förra året men mina nuvarande värden ser faktiskt inte heller bra ut. Inte tillräckligt bra. Jag ska ligga under 4 och låg nu på ungefär 9. Bra att jag kollade upp det, nu ska jag höja min dos så på ett år har jag dubblat den. Hoppas på att få tillbaka piggheten jag hade i höstas. Jag mår ändå bra men jag vet att jag kan må ännu bättre så det kan ju bara bli bättre nu!

Förlåt rörig text med många knepiga begepp. Läs mer om Hypotyreos här: https://skoldkortelforbundet.se/sjukdomar/hypotyreos/

Nu blir det date night med Carl <3 Trevlig kväll fina ni!

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. http87270 Anita
  21 mars, 2018 / 18:35

  Du kanske behöver tillägg av Liothyronin som är T3, vi är många, hoppas din läkare känner till detta.

  • Maria
   21 mars, 2018 / 18:36

   Tack för din kommentar! Ja något behöver göras iaf. Testar att höja levaxindosen nu och ska ta nya prover inkl B12 om två veckor så tar vi nästa steg utifrån resultatet där.

 2. Annica
  21 mars, 2018 / 18:38

  Kan det vara den alkoholfria månaden som gjorde det?

  • Maria
   21 mars, 2018 / 18:39

   Oj det borde det väl inte kunna vara? ? Eller? Vet inte hur länge det varit såhär, säkert 4-5 mån.

Kommentera


Söker du efter något?