Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Kavaj
Väst
Linne
Klänning
Cape
Väska
Stövel
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Linne
Byxor
Kavaj
Slipover
Blus
Klänning
Byxor
Stickad klänning
Boots
Kavaj
Kappa
Kostymbyxa
T-shirt
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Kofta
T-shirt
Kofta
Skjorta
Blus
Tröja
Knytblus
Kavaj
Kjol
Sneakers
Klänning
Knytblus
Slacks
T-shirt
Väska
Pullover
Väska
Tröja
Kofta
T-shirt
Satinkjol
Pullover
Vit blus
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Klännning
Klännning
Väska
Kofta
Kjol
Klänning
Byxor
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Kappa
Kjol
Pullover
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kofta
Cardigan
Kavaj
Klänning
Blus
Väska
Klänning
Väska
Kappa
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Kofta
Halsduk
Manolo Blahnik
Pullover
Byxor
Ankelboots
Klänning
Kappa
Linne
T-shirt
Bag
Kjol
Väska
Pälsjacka
T-shirt
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Kappa
Kjol
Skjorta
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Kappa
Kofta
Skjorta
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Tröja
Väska
Basker
Kjol
Kjol
Jeans
Klänning
18   98
58   334
67   382
42   403
20   310

“Dina värden ser inte bra ut, vad har hänt?!”

Hej fina. Som ni vet var jag hos läkaren imorse för att få svar på proverna jag tog förra veckan. Jag har ju sköldkörtelsjukdomen Hypotyreos och äter Levaxin mot det och då jag känt mig trött och orkeslös på sistone kände jag att det kan bero på att mina värden försämrats och att jag har för låg medicindos. Jag har fått en ny läkare som var trevlig och verkar bra. En kvinnlig läkare som lyssnar.

När jag kom in till henne fick jag börja med att berätta om mig själv, när jag fick sjukdomen (när jag var barn), hur min medicinering sett ut och ändrats med mera. Hon kunde se att mitt TSH-värde, som för en frisk person ligger på typ 1 och en sjuk person över 3, hade varit riktigt högt förra året (66) men att det stabiliserats genom en ökad Levaxindos. Hon sa att det var det högsta värdet hon någonsin sett och att det var riktigt illa. Hon förstod inte att jag kunnat jobba som vanligt och så med det värdet. Det konstiga är att jag i efterhand kan säga att jag var trött under den tiden men jag kunde ändå jobba och leva som vanligt. Jag visste inte att jag inte mådde bra och då anpassar man väl sig, gillar läget och kör på typ utan att fundera, bara inte med lika mycket energi som andra typ. Jag var bara tvungen att berätta för henne att mitt TSH-värde var över 500 när de upptäckte min hypotyreos men hon var inte så road av det heller precis som min förra läkare hehe.

Så dagens dom då. Hon sa “Dina värden ser inte bra ut, vad har hänt?”. Det var ju inte lika illa som “Dina värden är åt helvete” som min förra läkare sa förra året men mina nuvarande värden ser faktiskt inte heller bra ut. Inte tillräckligt bra. Jag ska ligga under 4 och låg nu på ungefär 9. Bra att jag kollade upp det, nu ska jag höja min dos så på ett år har jag dubblat den. Hoppas på att få tillbaka piggheten jag hade i höstas. Jag mår ändå bra men jag vet att jag kan må ännu bättre så det kan ju bara bli bättre nu!

Förlåt rörig text med många knepiga begepp. Läs mer om Hypotyreos här: https://skoldkortelforbundet.se/sjukdomar/hypotyreos/

Nu blir det date night med Carl <3 Trevlig kväll fina ni!

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. http87270 Anita
  21 mars, 2018 / 18:35

  Du kanske behöver tillägg av Liothyronin som är T3, vi är många, hoppas din läkare känner till detta.

  • Maria
   21 mars, 2018 / 18:36

   Tack för din kommentar! Ja något behöver göras iaf. Testar att höja levaxindosen nu och ska ta nya prover inkl B12 om två veckor så tar vi nästa steg utifrån resultatet där.

 2. Annica
  21 mars, 2018 / 18:38

  Kan det vara den alkoholfria månaden som gjorde det?

  • Maria
   21 mars, 2018 / 18:39

   Oj det borde det väl inte kunna vara? ? Eller? Vet inte hur länge det varit såhär, säkert 4-5 mån.

Kommentera


Söker du efter något?