Annons: Shoppa min stil

Kofta
Knytblus
Cardigan
Väska
Linne
Slipover
Jeans
Väska
Kavaj
Skjorta
Slacks
Väska
Skjorta
Kofta
Kappa
Tröja
Kavaj
Väska
Kjol
Pullover
Knytblus
Basker
Kjol
Kofta
Vit blus
Klänning
Kofta
Klänning
Manolo Blahnik
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Satinkjol
Väska
Väska
Boots
Kjol
Halsduk
Klänning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Ankelboots
Skjorta
Kostymbyxa
Kavaj
Pullover
Väska
Kjol
Väska
Kofta
Kjol
Väska
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kofta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kjol
Väska
Slingbacks
T-shirt
Kofta
Klänning
Pullover
Kofta
Klänning
Sneakers
Stickad klänning
Kavaj
Pullover
Kavaj
Klänning
Väska
Skjortklänning
Byxor
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Cape
Linne
Linne
Blus
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
Kappa
Tröja
Byxor
Skjorta
Kavaj
Kofta
Stövel
Väska
Pälsjacka
Väska
Klänning
Klännning
Kofta
Knytblus
Kavaj
Kappa
Väska
Kofta
T-shirt
Väst
Kavaj
Klänning
Blus
Klännning
Väska
Klänning
Klänning
Kjol
Blus
Kavaj
Skjorta
Byxor
Kappa
T-shirt
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Bag
Klänning
Skjorta
Kofta
Byxor
Klänning
T-shirt
Tröja
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Kappa
52   294
103   352
70   440
89   469
68   589

Zara och H&M med personlig twist

Hej fina. Jag gillar att mixa billigt och dyrt och handlar en hel del från kedjorna H&M och Zara. Särskilt H&M tycker jag dessutom har bra kvalitet och vissa plagg därifrån har jag haft i många år. Jag älskar ju svart och vitt men kan känna att det blir lite väl opersonligt med bara ett par svarta jeans och en skjorta.

Idag har jag på mig ett par nyinköpta svarta jeans från Zara (älskar dom!) och en svartvitrandig skjorta från H&M. Gillar att den inte skrynklar. För att ge dagens outfit en personlig twist har jag själv tagit ett band från en av mina blusar och knutit runt kragen på skjortan. SÅ jag och ett enkelt trick för att piffa upp och få en personlig twist på en outfit. Dagens tips från mig.

Nu måste jag jobba lite då jag ska iväg på ett möte senare i eftermiddag. Ha en underbar tisdag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?