Annons: Shoppa min stil

Blus
Kjol
Klänning
T-shirt
Kappa
Väska
Kjol
Halsduk
Kostymbyxa
Klänning
Cardigan
Skjorta
Kofta
Byxor
Kofta
Pullover
Klänning
Skjorta
Kjol
Basker
Kjol
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Jacka
Jeans
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Vit blus
Knytblus
Blus
Pullover
T-shirt
Klänning
Blus
Linne
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kappa
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Tröja
Ankelboots
Väska
Klänning
örhängen
Klänning
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Bag
Kofta
Kofta
Kofta
Pullover
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Kappa
Stövel
Halsduk
Blus
Väst
Klänning
Klännning
Kavaj
Klänning
Kappa
Kavaj
Sneakers
Kappa
Väska
Kjol
Grå kavaj
T-shirt
Slacks
Tröja
Kappa
Kofta
Boots
Klänning
Kavaj
Kappa
Linne
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Kjol
Skjortklänning
Klänning
Byxor
Byxor
Väska
Cape
Linne
T-shirt
Väska
Skjorta
T-shirt
Klännning
Slingbacks
Skjorta
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Skinnkjol
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Jacka
Skjorta
Kofta
Pullover
Kavaj
Tröja
Byxor
Slipover
Klänning
Stickad klänning
19   254
41   368
49   373
55   508
24   466

Zara och H&M med personlig twist

Hej fina. Jag gillar att mixa billigt och dyrt och handlar en hel del från kedjorna H&M och Zara. Särskilt H&M tycker jag dessutom har bra kvalitet och vissa plagg därifrån har jag haft i många år. Jag älskar ju svart och vitt men kan känna att det blir lite väl opersonligt med bara ett par svarta jeans och en skjorta.

Idag har jag på mig ett par nyinköpta svarta jeans från Zara (älskar dom!) och en svartvitrandig skjorta från H&M. Gillar att den inte skrynklar. För att ge dagens outfit en personlig twist har jag själv tagit ett band från en av mina blusar och knutit runt kragen på skjortan. SÅ jag och ett enkelt trick för att piffa upp och få en personlig twist på en outfit. Dagens tips från mig.

Nu måste jag jobba lite då jag ska iväg på ett möte senare i eftermiddag. Ha en underbar tisdag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?