Annons: Shoppa min stil

Klänning
T-shirt
Skjorta
Kjol
T-shirt
Kofta
Slipover
T-shirt
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
Cape
Pullover
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Blus
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Halsduk
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Kappa
Pullover
Vit blus
Väska
Kavaj
Tröja
Väska
Basker
Kavaj
Blus
Väska
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Jeans
Linne
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kappa
Kappa
Sneakers
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Kjol
Väska
Kjol
Byxor
Bag
T-shirt
Kofta
Klänning
Klännning
Blus
Väska
Pullover
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Kjol
Kofta
Blus
Pullover
Byxor
Väska
Skjorta
Knytblus
Grå kavaj
Kostymbyxa
Slingbacks
Byxor
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Linne
Kavaj
Knytblus
Pälsjacka
Kofta
Kappa
Väst
Kappa
Slacks
Knytblus
Väska
Cardigan
Klännning
Kjol
Linne
Väska
33   302
39   356
38   425
36   398
55   443

Håller tummarna

Hej fina ni. Tack för alla fina kommentarer till gårdagens blogginlägg om att jag ska starta ett företag. Jag har på något sätt alltid känt att jag hör hemma bland egenföretagare, på företagarmingel och så vidare så det känns helt rätt. Kommer ju fortsätta jobba hemtid på mitt jobb och detta blir bara en liten verksamhet utanför, med bloggen och lite andra mindre uppdrag.

Idag blir det en halv dag på kontoret och sedan ska jag se en fördjupningsfilm om GDPR och ha ett möte med en reklambyrå. Jag hade ont i huvudet igår kväll så det blev ingen träning men jag satsar på idag istället.

Idag håller jag tummarna för ett visst brev på posten. Spännande! Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?