Annons: Shoppa min stil

Väska
Pullover
Kofta
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Klänning
Satinkjol
Slingbacks
Väska
Kofta
T-shirt
Kavaj
Väska
Pullover
Skjorta
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Linne
Kavaj
Kavaj
Jeans
Kjol
Kofta
Skjortklänning
Bag
Kavaj
Väska
Cape
Byxor
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Blus
Byxor
Tröja
Sneakers
Väska
Kostymbyxa
Kjol
Knytblus
Skjorta
Skjorta
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Väst
Klännning
T-shirt
Kofta
Klänning
Basker
Kofta
Kavaj
Pälsjacka
Ankelboots
Väska
Kappa
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kofta
Byxor
Väska
Väska
Knytblus
Klänning
Klännning
Klänning
Kappa
Byxor
Kappa
Slipover
Kavaj
Pullover
Slacks
Klänning
Kjol
Boots
Kofta
Vit blus
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kjol
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kjol
Kavaj
Kofta
Linne
Blus
Skinnkjol
Halsduk
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Kappa
Tröja
Grå kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Linne
T-shirt
Stövel
Väska
Blus
Skjorta
T-shirt
Kappa
Skjorta
Kavaj
Stickad klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Skjorta
Klänning
Pullover
Klänning
Cardigan
Tröja
53   88
62   299
89   441
66   569
45   384

Jag ska starta företag!

Hej fina läsare. Hoppas allt är bra med er denna måndagskväll! Idag fick jag ett riktigt spännande erbjudande som jag hoppas att jag kan dela med mig av till er imorgon. Det kom lite från ingenstans och jag blev verkligen så glad! Det blir en grej som jag och Anna ska göra tillsammans. Så kul att vi har hittat varandra i den här bloggvärlden.

Jag har även bestämt mig för att starta företag! Har velat lite fram och tillbaka men nu har jag fått lite olika uppdrag inom lite allt möjligt, det mesta kopplat till bloggen men även lite konsultuppdrag inom marknadsföring, så jag känner att det är dags. Anna ska peppa och hjälpa mig igång. Är nog en hel del att sätta sig in i! Ni kommer att få följa denna resa såklart.

Tror jag vill anlita någon som har hand om det administrativa med siffror och så. Någon som kan tipsa om någon? ? Nu ska jag förbereda lite inför ett möte imorgon. Ha en fin kväll! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?