0   24
12   147
25   231
28   293

Jag ska starta företag!

Hej fina läsare. Hoppas allt är bra med er denna måndagskväll! Idag fick jag ett riktigt spännande erbjudande som jag hoppas att jag kan dela med mig av till er imorgon. Det kom lite från ingenstans och jag blev verkligen så glad! Det blir en grej som jag och Anna ska göra tillsammans. Så kul att vi har hittat varandra i den här bloggvärlden.

Jag har även bestämt mig för att starta företag! Har velat lite fram och tillbaka men nu har jag fått lite olika uppdrag inom lite allt möjligt, det mesta kopplat till bloggen men även lite konsultuppdrag inom marknadsföring, så jag känner att det är dags. Anna ska peppa och hjälpa mig igång. Är nog en hel del att sätta sig in i! Ni kommer att få följa denna resa såklart.

Tror jag vill anlita någon som har hand om det administrativa med siffror och så. Någon som kan tipsa om någon? ? Nu ska jag förbereda lite inför ett möte imorgon. Ha en fin kväll! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?