H&M, Uniqlo, Ralph Lauren – dagens outfit

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er och att ni fått en bra start på veckan! Är hemma på lunch och tänkte visa dagens outfit då jag blivit tipsad och frågad om att göra det. Idag har jag på mig ett par smårutiga kostymbyxor från H&M, en svart knytblus från Uniqlo, klocka från Kate Spade, stövletter från Vagabond Shoes och väska från Ralph Lauren. Jag älskar verkligen knytblusar och har två stycken från Uniqlo som håller riktigt bra. Jag har en svart och en gräddvit som jag använder flitigt.

Det blir en så fin detalj med knuten på blusen tycker jag. Jag köpte en matchande tröja till byxorna från H&M men den har jag faktiskt rensat ut då jag inte passade i modellen och det såg lite väl pyjamasaktigt ut när jag hade dem som ett set. Väskan från Ralph Lauren köpte jag på Magasin i Köpenhamn för mer än två år sedan och jag tycker att den håller formen och hela skicket bra. Tips på bra och prisvärd vardagsväska helt enkelt. Så smidigt med en väska där man får plats med laptop och allt annat man behöver i vardagen.

Nu mat och sedan lite mer jobb. Så mycket på gång på jobbet och utanför nu så jag känner mig oerhört pepp på livet! Lite annat än i lördags när jag hade en riktig grubblardag. Man har sina ups and downs som jag skrev i ett tidigare inlägg. Ha nu en fortsatt fin måndag!

Följ:
Share:

Kommentera