Annons: Shoppa min stil

Klännning
Väska
Skjorta
Väska
Skjorta
Skjorta
Byxor
Klänning
Cape
Vit blus
Klänning
Kofta
Kjol
Klänning
Väska
Byxor
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
T-shirt
Slipover
Pullover
Klänning
Kappa
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kappa
Väska
Kavaj
Byxor
Kofta
Satinkjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Basker
Knytblus
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Byxor
Kappa
Halsduk
Klänning
Klännning
Kostymbyxa
Väska
Kjol
Kappa
Kavaj
Halsduk
Stövel
Kofta
Knytblus
Slacks
Väska
Skjorta
Skinnkjol
T-shirt
Sneakers
Boots
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kjol
Slingbacks
Kofta
Klänning
Tröja
Kofta
Väska
Jacka
Skjorta
Skjorta
Tröja
T-shirt
Jacka
T-shirt
Väska
Blus
Klänning
Cardigan
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
T-shirt
Skjortklänning
Klänning
Bag
Kofta
Blus
Kjol
Klänning
Blus
Kappa
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Kjol
Pullover
Kjol
Väska
Tröja
Kappa
Linne
Kavaj
Blus
T-shirt
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Jeans
Väska
Väska
Kofta
Knytblus
Klänning
Klänning
Kavaj
Pullover
Väst
örhängen
Klänning
Väska
Pullover
Linne
Klänning
Skjorta
Ankelboots
Linne
20   311
43   399
49   376
55   510
24   470

H&M, Uniqlo, Ralph Lauren – dagens outfit

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er och att ni fått en bra start på veckan! Är hemma på lunch och tänkte visa dagens outfit då jag blivit tipsad och frågad om att göra det. Idag har jag på mig ett par smårutiga kostymbyxor från H&M, en svart knytblus från Uniqlo, klocka från Kate Spade, stövletter från Vagabond Shoes och väska från Ralph Lauren. Jag älskar verkligen knytblusar och har två stycken från Uniqlo som håller riktigt bra. Jag har en svart och en gräddvit som jag använder flitigt.

Det blir en så fin detalj med knuten på blusen tycker jag. Jag köpte en matchande tröja till byxorna från H&M men den har jag faktiskt rensat ut då jag inte passade i modellen och det såg lite väl pyjamasaktigt ut när jag hade dem som ett set. Väskan från Ralph Lauren köpte jag på Magasin i Köpenhamn för mer än två år sedan och jag tycker att den håller formen och hela skicket bra. Tips på bra och prisvärd vardagsväska helt enkelt. Så smidigt med en väska där man får plats med laptop och allt annat man behöver i vardagen.

Nu mat och sedan lite mer jobb. Så mycket på gång på jobbet och utanför nu så jag känner mig oerhört pepp på livet! Lite annat än i lördags när jag hade en riktig grubblardag. Man har sina ups and downs som jag skrev i ett tidigare inlägg. Ha nu en fortsatt fin måndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?