12   144
25   231
28   293
41   377

Vi är med i Ebba von Sydows blogg

Hej fina ni. Hoppas ni har haft en bra helg hittills! Igår var jag så sjukt trött och grubblade riktigt mycket. Får sådana dagar ibland. Vi fick i alla fall en riktigt mysig kväll här hemma. Vi åt räkor med aioli till förrätt och lagade en riktigt god gryta på älgkalvkött. Mums! Sedan såg vi filmen Life as we know it. Lättsam men riktigt orealistisk och dålig faktiskt. Se den inte!

Idag gick Carl upp tidigt då han har volleybollturnering. Han blir nog borta hela dagen. Han gav mig kaffe på sängen ❤️. Idag har jag en hel del jag vill hinna med. Ska träffa Charlotta en sväng, lägga ut lite kläder till försäljning på Tradera och se över min garderob. Blir så inspirerad av Säker Stil! Jag och Anna kom förresten med på bild i Ebba Klebom von Sydows blogg. Kul ?.

Men först av allt – kaffe och omelett! Ha en fin söndag! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?