Ovanligt för att vara jag

Hej fina ni. Efter Säker stils event i Malmö kände jag mig inspirerad och att jag måste våga ha mer färg. Jag klär mig alltid i max två färger men idag bröt jag faktiskt det och hade hela tre färger på mig haha. De tre färgerna var svart, vit och blått. För de flesta av er som läser är det kanske inte så färgglatt men för mig är det det och verkligen framsteg haha. Ovanligt för att vara jag! Inte det mesta ljuset inomhus hos oss men ni ser färgerna i alla fall.

Den blåglittriga tröjan är från By Malene Birger och under den har jag en ärmlös skjorta från H&M då jag älskar kragar. Brukar ofta ha pullovers med skjorta under just för att man då får en fin krage som en fin detalj i outfiten. Jag vek upp ärmarna och tog på min vita klocka från Watchygo som jag fick som ett pressutskick av dem. Mina svarta jeans är från Vero Moda och skorna från Vagabond.

Vad har vi gjort annars idag? Vi har flängt runt på stan. Mest jag då Carl tog på sig att handla mat. Jag var på jakt efter ett par svarta kostymbyxor då jag saknar ett par som jag kan ha till vardags och matcha med alt möjligt. Har några men inga som sitter perfekt så det var mitt mission idag men hittade inga tyvärr.

Ikväll ska vi ta det lugnt här hemma igen. Jag är så sjukt trött, kanske på grund av timmarna i stan men säkert också på grund av allt grubblande. Känner mig helt slut i kropp och knopp om jag ska vara ärlig. Hoppas hoppas mina prover visar att något är fel på min Levaxindos för annars vet  jag inte vad som kan ligga bakom den här tröttheten. Kan det vara tiden jag lägger på heltidsjobb, exrajobb och blogg annars tro? Vill ju inte välja bort eller dra ner på något av det..

 

Följ:
Share:

4 Kommentarer

 1. 18 mars, 2018 / 09:38

  Superfint! Fin oavsett, gillar din stil 😉 Ses på minglet i maj 🙂

  • Maria
   18 mars, 2018 / 09:42

   Stort tack! Vad glad jag blir ? Och vad kul att ses på minglet!

 2. Daniella
  18 mars, 2018 / 16:16

  D-vitaminbrist? Vanligt vid den här årstiden.

  • Maria
   18 mars, 2018 / 16:28

   Kan kanske vara det. Får se vad proverna visar 🙂

Kommentera