Annons: Shoppa min stil

Slipover
Pullover
Kavaj
Kofta
Kjol
Body
Slipover
T-shirt
Kofta
Bag
Boots
Kavaj
Kappa
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Kjol
Kofta
Klänning
Plisserad kjol
Kappa
Kjol
Tröja
Kavaj
Tröja
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Knytblus
Klänning
Manolo Blahnik
Cape
Kappa
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kavaj
Pullover
Klännning
Klänning
Skinnkjol
Pullover
Knytblus
Väska
Kjol
Linne
Grå kavaj
Linne med spets
Slingbacks
Kappa
Skjorta
Blus
Stövel
Kofta
Klännning
Stickad klänning
Blus
Slipover
Väska
Plisserad kjol
T-shirt
Ankelboots
Byxor
Topp
Pullover
Kavaj
Linne
Knytblus
Tröja
Kappa
Blus
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Grön klänning
T-shirt
Sandaler
Kavaj
T-shirt
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Halsduk
Blå klänning
Jeans
Pälsjacka
Slipover
Väska
Kofta
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kappa
Kavaj
Vit blus
Satinkjol
Kavaj
Väska
Linne
Klänning
T-shirt
Väska
Kappa
Svarta jeans
T-shirt
Skjorta
Basker
Slipover vit
Blå knytblus
Kofta
Skjorta
Klänning
Väst
Gucciskärp
Rosa kostymbyxor
Sneakers
Väska
Kjol
Blus
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kjol
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Cape
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Slacks
Stickad klänning
Skjorta
Kofta
Klänning
Kavaj
Kjol
Byxor
Skjorta
Skjorta
Kjol
Cardigan
Satinkjol
Byxor
Cardigan
Kjol

Ovanligt för att vara jag

Hej fina ni. Efter Säker stils event i Malmö kände jag mig inspirerad och att jag måste våga ha mer färg. Jag klär mig alltid i max två färger men idag bröt jag faktiskt det och hade hela tre färger på mig haha. De tre färgerna var svart, vit och blått. För de flesta av er som läser är det kanske inte så färgglatt men för mig är det det och verkligen framsteg haha. Ovanligt för att vara jag! Inte det mesta ljuset inomhus hos oss men ni ser färgerna i alla fall.

Den blåglittriga tröjan är från By Malene Birger och under den har jag en ärmlös skjorta från H&M då jag älskar kragar. Brukar ofta ha pullovers med skjorta under just för att man då får en fin krage som en fin detalj i outfiten. Jag vek upp ärmarna och tog på min vita klocka från Watchygo som jag fick som ett pressutskick av dem. Mina svarta jeans är från Vero Moda och skorna från Vagabond.

Vad har vi gjort annars idag? Vi har flängt runt på stan. Mest jag då Carl tog på sig att handla mat. Jag var på jakt efter ett par svarta kostymbyxor då jag saknar ett par som jag kan ha till vardags och matcha med alt möjligt. Har några men inga som sitter perfekt så det var mitt mission idag men hittade inga tyvärr.

Ikväll ska vi ta det lugnt här hemma igen. Jag är så sjukt trött, kanske på grund av timmarna i stan men säkert också på grund av allt grubblande. Känner mig helt slut i kropp och knopp om jag ska vara ärlig. Hoppas hoppas mina prover visar att något är fel på min Levaxindos för annars vet  jag inte vad som kan ligga bakom den här tröttheten. Kan det vara tiden jag lägger på heltidsjobb, exrajobb och blogg annars tro? Vill ju inte välja bort eller dra ner på något av det..

 

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 18 mars, 2018 / 09:38

  Superfint! Fin oavsett, gillar din stil 😉 Ses på minglet i maj 🙂

  • Maria
   18 mars, 2018 / 09:42

   Stort tack! Vad glad jag blir ? Och vad kul att ses på minglet!

 2. Daniella
  18 mars, 2018 / 16:16

  D-vitaminbrist? Vanligt vid den här årstiden.

  • Maria
   18 mars, 2018 / 16:28

   Kan kanske vara det. Får se vad proverna visar 🙂

Kommentera


Looking for Something?