Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Kjol
T-shirt
Halsduk
Kavaj
Slipover
Kofta
Knytblus
Linne
Kavaj
Kappa
Svarta jeans
Skjorta
Tröja
T-shirt
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Kjol
Kappa
Pullover
Tröja
Kavaj
Kjol
Bag
Tyllkjol
T-shirt
Väska
Grön klänning
Väska
Klänning
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Plisserad kjol
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Stövel
Kofta
Kappa
Skjorta
Skjortklänning
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
Skinnkjol
Cardigan
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Topp
Ankelboots
T-shirt
Skjorta
Pälsjacka
Body
Kofta
Blus
Klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Blus
Boots
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Slingbacks
Kjol
Byxor
Pullover
Linne
Klänning
Basker
Satinkjol
Väska
Knytblus
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Väska
Blå knytblus
Kappa
Linne med spets
Vit blus
Kofta
Kavaj
Skjorta
Pullover
Klänning
Sneakers
Skjorta
Cape
Kjol
Klännning
Kofta
Väska
Byxor
T-shirt
Kavaj
Klännning
Blus
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kjol
Kappa
Kofta
Klänning
Manolo Blahnik
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Plisserad kjol
Kjol
Blus
Kofta
Byxor
Väska
T-shirt
Klänning
Cape
Kofta
Stickad klänning
Väska
Satinkjol
Slipover
Väst
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Blå klänning
Tröja
Klänning
Byxor
Jeans
Skjorta
Slipover
Kavaj
Kjol
Kofta
Väska
Kavaj
Slipover vit
Linne
Klänning
Kofta
Kofta
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Pullover
Slacks
Klänning
Slipover
Sandaler
Kappa

Ovanligt för att vara jag

Hej fina ni. Efter Säker stils event i Malmö kände jag mig inspirerad och att jag måste våga ha mer färg. Jag klär mig alltid i max två färger men idag bröt jag faktiskt det och hade hela tre färger på mig haha. De tre färgerna var svart, vit och blått. För de flesta av er som läser är det kanske inte så färgglatt men för mig är det det och verkligen framsteg haha. Ovanligt för att vara jag! Inte det mesta ljuset inomhus hos oss men ni ser färgerna i alla fall.

Den blåglittriga tröjan är från By Malene Birger och under den har jag en ärmlös skjorta från H&M då jag älskar kragar. Brukar ofta ha pullovers med skjorta under just för att man då får en fin krage som en fin detalj i outfiten. Jag vek upp ärmarna och tog på min vita klocka från Watchygo som jag fick som ett pressutskick av dem. Mina svarta jeans är från Vero Moda och skorna från Vagabond.

Vad har vi gjort annars idag? Vi har flängt runt på stan. Mest jag då Carl tog på sig att handla mat. Jag var på jakt efter ett par svarta kostymbyxor då jag saknar ett par som jag kan ha till vardags och matcha med alt möjligt. Har några men inga som sitter perfekt så det var mitt mission idag men hittade inga tyvärr.

Ikväll ska vi ta det lugnt här hemma igen. Jag är så sjukt trött, kanske på grund av timmarna i stan men säkert också på grund av allt grubblande. Känner mig helt slut i kropp och knopp om jag ska vara ärlig. Hoppas hoppas mina prover visar att något är fel på min Levaxindos för annars vet  jag inte vad som kan ligga bakom den här tröttheten. Kan det vara tiden jag lägger på heltidsjobb, exrajobb och blogg annars tro? Vill ju inte välja bort eller dra ner på något av det..

 

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 18 mars, 2018 / 09:38

  Superfint! Fin oavsett, gillar din stil 😉 Ses på minglet i maj 🙂

  • Maria
   18 mars, 2018 / 09:42

   Stort tack! Vad glad jag blir ? Och vad kul att ses på minglet!

 2. Daniella
  18 mars, 2018 / 16:16

  D-vitaminbrist? Vanligt vid den här årstiden.

  • Maria
   18 mars, 2018 / 16:28

   Kan kanske vara det. Får se vad proverna visar 🙂

Kommentera


Looking for Something?