0   37
13   153
25   233
28   295

Får man vara så tofflig?

God morgon fina läsare. Alltså det är snöstorm i Malmö. Helt sjukt, ska det bli vår någon gång? Hur är det där ni bor? Jag som flyttade hit ner från Umeå och trodde att det skulle vara vår i februari och sommar i april typ.

Igår kväll hade jag och Carl tänkt ha en liten after work, typ tagit ett glas vin någonstans. Vi bestämde att vi skulle handla på Caroli först och sedan gå ut igen. Men när vi väl handlat kände vi hur skönt det skulle vara att bara stanna hemma. Så fick det bli, ibland får man vara så tofflig, eller? Vi lagade tacos och såg en film.

Nu har vi precis ätit frukost. Carl gjorde smoothie bowl. Så fin och god frukost men jag har insett att jag inte är någon frukostmänniska. Är liksom inte sugen på att äta och har svårt för sött. Är nog mer för middag och kvällssnacks typ.

Har föresten en massa spännande saker på gång nu som ni kommer att få se inom kort. Nya samarbeten och annat spännande som händer. Har så mycket i huvudet nu, grubblerier och entusiasm på samma gång. ? Ha en underbar lördag fina läsare.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?