Annons: Shoppa min stil

Pälsjacka
Klänning
Väska
Tröja
Linne
Sneakers
Kavaj
Satinkjol
T-shirt
Klänning
Väska
Jeans
Skjorta
Kostymbyxa
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Pullover
Klänning
Skjorta
Knytblus
Kjol
Kavaj
Byxor
Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väst
Slacks
Kavaj
Väska
Väska
Knytblus
Byxor
Stövel
Kavaj
Linne
Knytblus
Klänning
Kappa
Kjol
Väska
Kofta
Blus
Kofta
Vit blus
Ankelboots
Kappa
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Byxor
T-shirt
Kofta
Väska
Boots
Kjol
Skjorta
Klännning
Pullover
T-shirt
Blus
Klännning
Klänning
Stickad klänning
Kjol
Skjorta
Kappa
Pullover
Väska
Väska
Klänning
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Bag
Kofta
Kjol
Grå kavaj
Kjol
Väska
Skinnkjol
Kappa
Väska
Tröja
Cape
Kofta
Kofta
Byxor
Skjortklänning
Väska
Väska
Kofta
Basker
Linne
Skjorta
Slingbacks
Halsduk
Klänning
T-shirt
Skjorta
Klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Kofta
Cardigan
Blus
Kjol
Kavaj
Tröja
Kappa
Klänning
T-shirt
Kofta
Pullover
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Slipover
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
62   272
89   431
66   561
45   384
42   435

Billigt smink på nätet hos Billigtmakeup.se

Inlägget i samarbete med Billigtmakeup.se

 

Hej fina. Det är flera som sagt till mig att jag borde dela med mig av mer tips i bloggen inom sådant som jag är intresserad av. Älskar ju mode, skönhet, second hand, mat med mera så jag kommer försöka få in mer tips inom de kategorierna här på bloggen. Idag tänkte jag tipsa om en webbutik som säljer billigt smink på nätet och som heter just Billigtmakeup.se.
 
Förutom smink har de har även andra skönhetsprodukter inom hårvård, hudvård, tandblekning med mera. Som ni säkert vet använder jag foundation, puder, rouge, ögonskugga, kajalpenna och mascara varje dag. Kör även concealer och highlighter då och då. Sedan använder jag även flera olika hudvårdsprodukter som serum, ögonkräm, dag- och nattkräm med mera. Det finns så mycket bra produkter att utforska! Mina favoriter hos Billigtmakeup.se – till bra pris såklart – nedan. Hitta dina egna favoriter och shoppa prisvärd makeup och annan skönhet hos Billigtmakeup.se.

 

Bareminerals Blush BeautyDenna Blush beauty rouge från Bareminerals är en stor favorit för mig just nu!
Älskar Bareminerals, de har så bra och skonsamma produkter. Till bra pris hos Billigtmakeup dessutom! 

 

ACO Face Soft Bronze Day Cream, 50 ml
Denna bronze cream från ACO använder jag varje dag.
Ger en naturlig solbrun ton. En riktig vardagshjälte! 

 

Alterna Caviar CC Cream Leave-In 74ml
Min fina frisör introducerade mig till hårdvårdsmärket Caviar och jag är helst frälst. 
Finns flera produkter, bland annat denna 10-in-1-produkt hos Billigtmakeup.se. 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?