Annons: Shoppa min stil

Halsduk
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Sneakers
Vit blus
Väska
Slingbacks
Klänning
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Linne
Linne
Blus
Knytblus
Pullover
Kappa
Tröja
T-shirt
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Byxor
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Kjol
Blus
Blus
Skjorta
Väska
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Klänning
Klännning
T-shirt
Kappa
Skjorta
Slacks
Blus
Skjorta
Kavaj
Kjol
Bag
Pullover
Kofta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Jeans
Klänning
Kjol
Klänning
Knytblus
Pälsjacka
Kofta
Väska
Cardigan
Väst
Kavaj
Ankelboots
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Klännning
Kappa
T-shirt
Väska
Kofta
Väska
Byxor
Cape
Skjorta
Skjortklänning
Väska
Pullover
Stickad klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Basker
Kavaj
Kofta
Kjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Slipover
Kofta
Pullover
Klänning
Väska
Satinkjol
Linne
Kavaj
Skinnkjol
Kofta
Kappa
Väska
Kappa
Väska
Byxor
Kostymbyxa
Kavaj
Knytblus
Klänning
Grå kavaj
Klänning
Väska
40   269
37   358
38   411
61   468
39   390

Billigt smink på nätet hos Billigtmakeup.se

Inlägget i samarbete med Billigtmakeup.se

 

Hej fina. Det är flera som sagt till mig att jag borde dela med mig av mer tips i bloggen inom sådant som jag är intresserad av. Älskar ju mode, skönhet, second hand, mat med mera så jag kommer försöka få in mer tips inom de kategorierna här på bloggen. Idag tänkte jag tipsa om en webbutik som säljer billigt smink på nätet och som heter just Billigtmakeup.se.
 
Förutom smink har de har även andra skönhetsprodukter inom hårvård, hudvård, tandblekning med mera. Som ni säkert vet använder jag foundation, puder, rouge, ögonskugga, kajalpenna och mascara varje dag. Kör även concealer och highlighter då och då. Sedan använder jag även flera olika hudvårdsprodukter som serum, ögonkräm, dag- och nattkräm med mera. Det finns så mycket bra produkter att utforska! Mina favoriter hos Billigtmakeup.se – till bra pris såklart – nedan. Hitta dina egna favoriter och shoppa prisvärd makeup och annan skönhet hos Billigtmakeup.se.

 

Bareminerals Blush BeautyDenna Blush beauty rouge från Bareminerals är en stor favorit för mig just nu!
Älskar Bareminerals, de har så bra och skonsamma produkter. Till bra pris hos Billigtmakeup dessutom! 

 

ACO Face Soft Bronze Day Cream, 50 ml
Denna bronze cream från ACO använder jag varje dag.
Ger en naturlig solbrun ton. En riktig vardagshjälte! 

 

Alterna Caviar CC Cream Leave-In 74ml
Min fina frisör introducerade mig till hårdvårdsmärket Caviar och jag är helst frälst. 
Finns flera produkter, bland annat denna 10-in-1-produkt hos Billigtmakeup.se. 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?