Annons: Shoppa min stil

Kofta
Tröja
Klänning
Pälsjacka
Kappa
Väska
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Kavaj
Klänning
Linne
Kavaj
Skjorta
Kappa
Klänning
Klänning
Bag
Jeans
Kofta
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
Kofta
Halsduk
Kavaj
Kavaj
Cape
Klännning
Kofta
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Väska
Byxor
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Kjol
Satinkjol
Väst
Klänning
Pullover
Klännning
Blus
Slacks
Slipover
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Kjol
Klänning
Klänning
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Skjortklänning
Klänning
Kjol
Knytblus
Klänning
Kavaj
Pullover
Blus
Pullover
Kappa
Klänning
Pullover
Kappa
T-shirt
Byxor
Blus
Kofta
T-shirt
Väska
Kappa
Linne
Byxor
Blus
Kofta
Knytblus
Väska
Kavaj
Ankelboots
Vit blus
Väska
Cardigan
Tröja
Kofta
Väska
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kofta
Jacka
Linne
Kappa
Kofta
Sneakers
Väska
Knytblus
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Basker
Stickad klänning
Väska
Skjorta
Slingbacks
Skinnkjol
Väska
Kavaj
Kavaj
15   228
35   412
45   444
40   401
46   447

Stockholm – reflektioner

Hej fina. Åh jag är helt slut efter den här dagen i Stockholm. Tungt och släpa runt på laptop och annat. Allt har gått bra i alla fall ?. Nu sitter jag på Stockholm C och vilar upp mig och dricker kaffe. Kl 17 ska jag möta upp Mina och Karin för middag.

Vad jag tänkt på under dagen är hur mycket mer storstad Stockholm känns i jämförelse med Malmö. Det är folk överallt och det känns trångt. Det känns också lite som att många räknar med att det är jag som ska flytta mig. Gör jag inte det går de in i mig och ser sura ut! Har hänt flera gånger idag i alla fall ?.

Vad har ni för er?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?