Annons: Shoppa min stil

Tröja
Väska
Klänning
Knytblus
Stickad klänning
Kjol
Byxor
Klänning
Jeans
Byxor
Kofta
Klänning
Byxor
T-shirt
Klännning
Väska
T-shirt
Väska
Slacks
Kappa
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Klännning
Cardigan
Väska
Tröja
Skjorta
Kavaj
Tröja
Väska
Väska
Pullover
Kavaj
Bag
Kavaj
Skjorta
Kofta
Skjorta
Kjol
Satinkjol
Byxor
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kofta
Grå kavaj
Stövel
Kofta
Väska
Kappa
Halsduk
Kavaj
Linne
Slipover
Klänning
Vit blus
Knytblus
Blus
Klänning
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Manolo Blahnik
Väska
Skjorta
Väska
Knytblus
Kjol
Kofta
T-shirt
Väska
Kjol
Kofta
Kavaj
Klänning
Pullover
Klänning
Basker
Kofta
Kjol
Pullover
Väska
Kofta
Väska
Linne
Boots
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Klänning
Skjortklänning
Sneakers
Kofta
Slingbacks
Skjorta
Klänning
Väska
Kavaj
Blus
Väska
T-shirt
T-shirt
Cape
Kappa
Kjol
Kofta
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Klänning
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kappa
Väska
Väska
T-shirt
Blus
Kavaj
Linne
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Kofta
Kjol
Kofta
Väst
Kavaj
Kappa
Ankelboots
52   299
104   354
70   442
89   471
68   592

Stockholm – reflektioner

Hej fina. Åh jag är helt slut efter den här dagen i Stockholm. Tungt och släpa runt på laptop och annat. Allt har gått bra i alla fall ?. Nu sitter jag på Stockholm C och vilar upp mig och dricker kaffe. Kl 17 ska jag möta upp Mina och Karin för middag.

Vad jag tänkt på under dagen är hur mycket mer storstad Stockholm känns i jämförelse med Malmö. Det är folk överallt och det känns trångt. Det känns också lite som att många räknar med att det är jag som ska flytta mig. Gör jag inte det går de in i mig och ser sura ut! Har hänt flera gånger idag i alla fall ?.

Vad har ni för er?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?