Annons: Shoppa min stil

VĂ€ska
Kjol
Satinkjol
T-shirt
Skjorta
KlÀnning
Kavaj
Kostymbyxa
KlÀnning
KlÀnning
Bag
Kappa
Ankelboots
Kavaj
VĂ€ska
T-shirt
KlÀnning
Kavaj
KlÀnning
KlÀnning
Kappa
VĂ€ska
SkjortklÀnning
Slacks
Jeans
Kavaj
Knytblus
Blus
Knytblus
Skjorta
VĂ€ska
Kjol
T-shirt
Skjorta
Kofta
KlÀnning
KlÀnning
Byxor
Skjorta
Tröja
Kjol
VĂ€ska
Kavaj
Kofta
Kofta
VĂ€st
Basker
Tröja
VĂ€ska
Kofta
T-shirt
Linne
VĂ€ska
KlÀnning
Blus
Skjorta
Kavaj
Byxor
Byxor
VĂ€ska
T-shirt
Vit blus
Cape
VĂ€ska
KlÀnning
Kavaj
Byxor
VĂ€ska
Tröja
Kofta
KlÀnning
VĂ€ska
Manolo Blahnik
Kappa
Kofta
Kappa
Skinnkjol
T-shirt
Halsduk
Rosa kostymbyxor
Cardigan
Skjorta
KlÀnning
KlÀnning
Linne
Kjol
Kavaj
Kofta
Pullover
Knytblus
Kjol
Kavaj
Kappa
Kofta
Kofta
VĂ€ska
Skjorta
Stickad klÀnning
Slipover
Slingbacks
KlÀnning
KlÀnning
Kofta
Kjol
PĂ€lsjacka
Kavaj
KlÀnnning
Kavaj
Blus
VĂ€ska
Kofta
VĂ€ska
Pullover
KlÀnning
Kavaj
T-shirt
Stövel
Boots
Kofta
VĂ€ska
VĂ€ska
KlÀnnning
Kavaj
Kappa
Skjorta
T-shirt
Pullover
VĂ€ska
Sneakers
VĂ€ska
Kofta
GrÄ kavaj
Kavaj
Kjol
Kavaj
Pullover
Kofta
Linne
65   256
65   464
45   355
40   408
64   380

Det gjorde min dag! ???

Hej fina. Imorse stod klockan pĂ„ 5 men jag snoozade tjugo minuter och hade vĂ€l egentligen kunnat sova ytterligare tjugo. Jag ska pĂ„ en liten business trip till Stockholm idag och har precis hoppat pĂ„ tĂ„get i Malmö. Var in pĂ„ PressbyrĂ„n för att köpa med mig en kaffe och börjar smĂ„prata med en man som sa att han varit beroende av morgonkaffet sedan han var 18. “Samma hĂ€r” svarade jag och sĂ„ kollade han pĂ„ mig och sa “men du kan ju i te vara mycket Ă€ldre Ă€n sĂ„ du ser ju ut att vara 18”. Det gjorde min dag ?.

SÄ vad ska jag göra i Stockholm dÄ? Jag kommer fram vid tolv och dÄ blir det lunch med en man som varit logistikansvarig i ett projekt som vi jobbat med. Ska Àven intervjua honom till ett reportage. Sedan hade jag en till intervju inplanerad men den stÀlldes in sÄ jag sÀtter mig nog och jobbar nÄgonstans i stan. NÄgon som kan tipsa om ett bra stÀlle att jobba pÄ i centrala Stockholm?

Som jag skrev igÄr blir det ocksÄ middag med mina kÀra vÀnner Mina och Karin innan jag Äker hem till Malmö igen. Det Àr skönt att Äka tÄg dÄ stationen ligger sÄ centralt och man slipper checka in och grejer. Nu ska jag Àta lite frukost och sedan försöka jobba en del pÄ tÄget. Hoppas ni fÄr en underbar dag!

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. Daniella
  13 mars, 2018 / 09:19

  Scandic Haymarket vid Hötorget Àr trevligt. Ta en fika pÄ Gretas inne pÄ hotellet. Det gÄr sÀkert bra att jobba dÀr oxÄ.

  • Maria
   13 mars, 2018 / 09:25

   Tack för tips 🙂

 2. Krista
  13 mars, 2018 / 12:58

  SJ Lounge om man ÀndÄ vÀntar pÄ tÄget, sÄdÀr ,men bÀttre Àn att spendera tid i vÀnthallen med allt folk.

  • Maria
   13 mars, 2018 / 13:54

   Tack för tips 🙂

Kommentera


Söker du efter nÄgot?