Välj en sida

Hej fina. Imorse stod klockan på 5 men jag snoozade tjugo minuter och hade väl egentligen kunnat sova ytterligare tjugo. Jag ska på en liten business trip till Stockholm idag och har precis hoppat på tåget i Malmö. Var in på Pressbyrån för att köpa med mig en kaffe och börjar småprata med en man som sa att han varit beroende av morgonkaffet sedan han var 18. “Samma här” svarade jag och så kollade han på mig och sa “men du kan ju i te vara mycket äldre än så du ser ju ut att vara 18”. Det gjorde min dag 😄.

Så vad ska jag göra i Stockholm då? Jag kommer fram vid tolv och då blir det lunch med en man som varit logistikansvarig i ett projekt som vi jobbat med. Ska även intervjua honom till ett reportage. Sedan hade jag en till intervju inplanerad men den ställdes in så jag sätter mig nog och jobbar någonstans i stan. Någon som kan tipsa om ett bra ställe att jobba på i centrala Stockholm?

Som jag skrev igår blir det också middag med mina kära vänner Mina och Karin innan jag åker hem till Malmö igen. Det är skönt att åka tåg då stationen ligger så centralt och man slipper checka in och grejer. Nu ska jag äta lite frukost och sedan försöka jobba en del på tåget. Hoppas ni får en underbar dag!