Annons: Shoppa min stil

Väska
Vit blus
Klänning
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Klännning
Blus
Cardigan
Kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Kappa
Kjol
Klänning
Tröja
Kofta
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Linne
Väska
Grå kavaj
Väska
Bag
Knytblus
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klännning
Basker
T-shirt
Väska
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Slipover
Klänning
Kofta
Pullover
Kofta
Byxor
T-shirt
Väska
Väska
Kjol
Byxor
Rosa kostymbyxor
Halsduk
Jeans
Kofta
Pullover
Slingbacks
Cape
Kavaj
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Pälsjacka
Kjol
Satinkjol
Knytblus
Kavaj
Kappa
Klänning
Blus
Skjorta
Linne
Pullover
Väska
Skjorta
Slacks
Väska
Kofta
Kavaj
Blus
Sneakers
Knytblus
T-shirt
Klänning
Kofta
Klänning
Skjorta
T-shirt
Byxor
Kjol
Blus
Kavaj
Kofta
Väst
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Skjorta
Kavaj
Pullover
Kavaj
Väska
Kjol
Kofta
Skinnkjol
Ankelboots
T-shirt
Linne
33   302
39   356
38   425
36   398
55   443

Bioré Self heating One Minute Mask

Hej fina. När jag var på ett event fick jag en goodiebag med en ansiktsmask som heter Bioré Self Heating One Minute Mask. Jag har söndagar som min obligatoriska dag för att göra ansiktsmask och denna Bioré Self Heating One Minute Mask testade jag för första gången nu i söndags. Direkt när jag smetade på den kändes mitt ansikte väldigt varmt så heating-effekten var verkligen påtaglig! Man behövde bara ha ansiktsmasken på sig i någon minut för att få den önskade effekten.

Vad gör då Bioré Self Heating One Minute Mask? Enligt beskrivningen ska den ge rena porer på bara en minut. Jag tvättade mitt ansikte i vatten precis innan jag applicerade den då masken värms upp och börjar verka vid kontakt med vatten. Den öppnar då upp porerna, drar ut smuts och fett och sedan när man sköljt av den ger den en avslutande kylande effekt.

Efter att jag sköljt av den kände jag mig väldigt fräsch och ren i hyn :). Jag älskar att prova nya skönhets- och hudvårdprodukter och denna Bioré Self Heating One Minute Mask gillade jag då den går så snabbt att göra. Ibland har man ju bråttom men vill hinna fräscha upp hyn så då kan ju denna vara perfekt :). Den finns att köpa hos bland annat Lyko och du kan klicka hem den här.


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?