Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kappa
Pullover
Kavaj
Kavaj
Tröja
Klänning
Jeans
Kofta
Blus
Kjol
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjorta
Pullover
Väska
Klänning
Linne
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Kofta
Grå kavaj
Kappa
Slacks
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Slipover
Klännning
Kappa
Kofta
Knytblus
Väska
Ankelboots
Kavaj
Byxor
Skjorta
Tröja
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Kjol
T-shirt
Kofta
Kofta
Kavaj
Kofta
Vit blus
Manolo Blahnik
Sneakers
Kofta
T-shirt
Pullover
Väska
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Väst
Bag
Kjol
Kavaj
Linne
Skjorta
Väska
Väska
Basker
Linne
Väska
Kofta
Cape
Stövel
Väska
Kappa
Blus
Tröja
Satinkjol
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Kappa
Skinnkjol
Slingbacks
T-shirt
Klänning
Väska
Byxor
Klänning
Pullover
Klänning
Halsduk
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Kofta
Pälsjacka
Kavaj
Klänning
Klänning
Byxor
Kjol
Klänning
Kappa
Kjol
Klänning
Kofta
Blus
Kjol
Väska
Boots
Klänning
Klännning
Väska
Klänning
Klänning
Byxor
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Väska
Väska
Skjortklänning
Kofta
T-shirt
Väska
Kofta
Kofta
Cardigan
Väska
83   322
65   515
45   372
40   422
64   393

Bioré Self heating One Minute Mask

Hej fina. När jag var på ett event fick jag en goodiebag med en ansiktsmask som heter Bioré Self Heating One Minute Mask. Jag har söndagar som min obligatoriska dag för att göra ansiktsmask och denna Bioré Self Heating One Minute Mask testade jag för första gången nu i söndags. Direkt när jag smetade på den kändes mitt ansikte väldigt varmt så heating-effekten var verkligen påtaglig! Man behövde bara ha ansiktsmasken på sig i någon minut för att få den önskade effekten.

Vad gör då Bioré Self Heating One Minute Mask? Enligt beskrivningen ska den ge rena porer på bara en minut. Jag tvättade mitt ansikte i vatten precis innan jag applicerade den då masken värms upp och börjar verka vid kontakt med vatten. Den öppnar då upp porerna, drar ut smuts och fett och sedan när man sköljt av den ger den en avslutande kylande effekt.

Efter att jag sköljt av den kände jag mig väldigt fräsch och ren i hyn :). Jag älskar att prova nya skönhets- och hudvårdprodukter och denna Bioré Self Heating One Minute Mask gillade jag då den går så snabbt att göra. Ibland har man ju bråttom men vill hinna fräscha upp hyn så då kan ju denna vara perfekt :). Den finns att köpa hos bland annat Lyko och du kan klicka hem den här.


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?