Veckans planer med Stockholmsresa

Hej fina. Jag hade svårt att somna igår och vaknade flera gånger inatt. Så jobbigt om jag hamnat i en sådan period igen. Så lite om veckans planer. Idag blir det en heldag på kontoret med möten och fix inför alla events som vi ska ha under våren. Imorgon ska jag faktiskt på en liten Stockholmsresa, över dagen bara, då jag ska intervjua en person för ett kundreportage. Kul! Ska då försöka hinna med en middag med Mina också.

Onsdag är ju min och Carls date night och innan det direkt efter jobbet ska jag med Anna som ska göra en behandling. Mer om det då ?. Ska även försöka hinna med en hel del träning idag och torsdag. Till helgen vet jag inte riktigt om jag och Carl har planer eller inte. Hur ser er vecka ut?

Foto: Anna Matkovich. Kavaj från Soaked in Luxury, rosett från Zara, väska från Ida Sjöstedt för Ellos, klänning från H&M.

Följ:
Share:

Kommentera