Gott alkoholfritt bubbel, räkor och aioli

Hej fina. Igår åt jag och Carl räkor med aioli och drack ett gott alkoholfritt bubbel till. Hade fått tips om GodDryck No 1 som skulle vara ett riktigt gott alkoholfritt bubbel och jag gillade det ?. Det passade bra till räkorna och hade mycket smak. Lite sött men inte för sött som alkoholfria alternativ ofta är. Dock blev det inte så gott efter ett tag när kolsyran försvunnit. Man får dricka snabbt helt enkelt ?.

Vi såg filmen Trainspotters som handlade om drogmissbruk och det var så hemskt att se. Blev så himla spänd av att se den så vi var tvungna att se något feelgood efteråt så vi valde Lerins lärlingar. Så mysigt program! Se det!

Idag blir det en lugn dag. Ska möta upp Charlotta för en fika och bio senare i eftermiddag. Mys! Hoppas ni får en härlig söndag!

Följ:
Share:

Kommentera