Storstädning och shopping

Hej fina ni. Idag har vi städat en massa här hemma och sedan gick vi in till stan gör lite shopping. Vi skulle till Systembolaget och Hemköp för att handla till kvällens middag men som vanligt blir det även lite andra butiker. Köpte ett par solglasögon på Zara i en modell jag inte har sedan tidigare. Kan bli en favorit när solen börjar visa sig lite mer! Vi var även in på Lagerhaus och köpte lite prydnadssaker till hemmet.

Sedan åt vi en snabb lunch på Zocalo som är en restaurang med mexikansk street food typ. Jag åt en sallad med kyckling, guacamole m.m och Carl åt en burrito.

Nu ska vi nog sätta igång med middagen snart. Det blir räkor med aioli. Mums! Ska prova ett nytt alkoholfritt bubbel. En vecka kvar på min nyktra månad. Sedan ska jag inte vara nykter men kanske väljer alkoholfritt då och då ändå. Hoppas ni får en fin lördagskväll!

Följ:
Share:

Kommentera