Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Väska
Väska
Kofta
Kappa
Kavaj
Kofta
Skjorta
Byxor
Kavaj
Kappa
Sneakers
Cardigan
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Byxor
Kostymbyxa
Pullover
Blus
Cape
Kofta
Knytblus
Blus
Klänning
Väska
Vit blus
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Kofta
T-shirt
T-shirt
Kjol
Skjorta
Slacks
Skjorta
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Kappa
Klänning
Kavaj
Kjol
Skjorta
Väska
Kappa
Väska
Ankelboots
Slingbacks
Kofta
Klänning
Kavaj
Bag
Väska
Blus
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Grå kavaj
Satinkjol
Väska
Pälsjacka
Väska
Linne
Pullover
Basker
Väska
Kofta
Klännning
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Blus
Knytblus
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Jeans
Kavaj
Halsduk
Väska
Kofta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Byxor
Väst
Klänning
T-shirt
Kappa
Väska
T-shirt
Linne
T-shirt
Slipover
Knytblus
Kavaj
Pullover
Klännning
Kjol
Väska
Linne
Tröja
Pullover
16   240
37   377
61   459
39   383
38   432

Tips på mysiga caféer i Malmö

Hej fina ni. Tänk att det redan är fredag och tänk att det redan är mars och ändå snöar det för fullt här nere i Malmö. Det är sjukt det som händer med vår jord. Idag tänkte jag ge er mina bästa tips på mysiga caféer i Malmö då jag ändå hunnit prova några stycken! 🙂 Jag älskar ju att upptäcka nya restauranger i Malmö och jag brukar vara bra att blogga om restaurangbesöken men sämre på att skriva om mina besök på olika caféer. Jag kände därför att det är dags!
 

Mina tips på mysiga caféer i Malmö: 

 

EIDA

– ganska nyöppnat mitt i stan. Känns som att sitta och fika hemma i någons vardagsrum typ. Precis som det ska vara!  Jag har faktiskt bara besökt EIDA en gång hittills, men det kommer absolut att bli fler fikadejter där! De satsar mycket på närproducerat och säsongsbaserat utbud. Spana in deras Facebooksida här.
 

CONDECCO

– även om kedjor ofta inte känns så mysiga så gillar jag denna mycket. Så mysiga fåtöljer och bra utbud för allergiker (gluten, laktos, ägg m.m.), vegetarianer, veganer m.m. Kika gärna på deras hemsida här.
 

LILLA KAFFEROSTERIET

– mysigt ställe, särskilt på sommaren. Bra utbud på kaffe, olika bakverk, mackor m.m. En stor favorit för mig som tycker att en mysig miljö är viktigt. Läs mer om caféet här.
 
Har ni några favoritcaféer ni vill tipsa om? Jag älskar ju att testa nya ställen och tar tacksamt emot tips från er läsare, helst på mysiga caféer i Malmö med omnejd såklart. Ser fram emot sommaren där man kan åka runt till olika gårdscaféer också som ofta är riktigt mysiga. Och såklart att sitta på uteserveringarna på caféerna i stan. Dricka gott kaffe och spana på folk :). Dock känns både vår och sommar ganska långt borta fortfarande…
 
Nu måste jag gå och köpa mig en snabb lunch innan jag fortsätter att jobba. En massa kvitton som ska skrivas ut och mail som ska skickas innan jag kan ta helg. Ha en underbar fredagseftermiddag fina ni!
 
tips på mysiga caféer i Malmö
 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Daniella
  9 mars, 2018 / 19:43

  Har du besökt Sockerbit på Holmgången? Litet mysigt cafe med gott kaffe och goda bakverk. Jag tror dom bakar allt själva. Cafet ligger precis vid en innergård, mysigt att sitta ute där på sommaren och dricka kaffe. Noir Kaffekultur är oxå ett tips. Det ligger på Engelbrektsgatan med en mysig uteservering. Bra kaffe och goda avokadomackor.

  Annars gillar jag Lilla Kafferosteriet, dom har bra frukostmenyer och gott kaffe mm.

  • Maria
   9 mars, 2018 / 19:59

   Inte provat Sockerbit än men det måste jag ju! ? tack för tips!

Kommentera


Söker du efter något?