Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Pullover
Stickad klänning
Cardigan
Slacks
Kappa
T-shirt
Blus
Stövel
Kavaj
Blus
Moschino väska
Väska
Kjol
Kavaj
Kappa
Väska
Satinkjol
Väst
Kjol
Louis Vuitton väska
Boots
Väska
Kavaj
Jacka
Kavaj
Klännning
Linne
Byxor
Knytblus
Kofta
Kappa
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Kjol
Stenströms cardigan
Vit blus
Jacka
Väska
Klänning
Kånken
Bag
Steamer
Kappa
Kofta
Väska
Kavaj
Tröja
Klänning
Klänning
Klännning
Tröja
Tröja
Kjol
Skjorta
T-shirt
Ankelboots
Kofta
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kappa
Skjorta
Klänning
Kofta
Knytblus
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Byxor
Kappa
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Cape
Knytblus
Skjorta
Slingbacks
Spegel
T-shirt
Tory Burch
Väska
Kofta
Väska
Väska
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Kavaj
Väska
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Skjorta
Blus
Pullover
Väska
Klänning
Kavaj
Ganni diadem
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Linne
Skjortklänning
Byxor
Linne
Rosa kostymbyxor
Byxor
Skjorta
Klänning
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Slipover
Halsduk
Kavaj
Klänning
Kavaj
Blus
Väska
Basker
Kofta
Kjol
Kappa
Pullover
Skjorta
Jeans
Skjorta
Väska
Pullover
Klänning
Sneakers
örhängen
Kofta
Väska
Klänning
T-shirt
T-shirt
29   308
68   435
74   520
55   495
44   472

Tips på mysiga caféer i Malmö

Hej fina ni. Tänk att det redan är fredag och tänk att det redan är mars och ändå snöar det för fullt här nere i Malmö. Det är sjukt det som händer med vår jord. Idag tänkte jag ge er mina bästa tips på mysiga caféer i Malmö då jag ändå hunnit prova några stycken! 🙂 Jag älskar ju att upptäcka nya restauranger i Malmö och jag brukar vara bra att blogga om restaurangbesöken men sämre på att skriva om mina besök på olika caféer. Jag kände därför att det är dags!
 

Mina tips på mysiga caféer i Malmö: 

 

EIDA

– ganska nyöppnat mitt i stan. Känns som att sitta och fika hemma i någons vardagsrum typ. Precis som det ska vara!  Jag har faktiskt bara besökt EIDA en gång hittills, men det kommer absolut att bli fler fikadejter där! De satsar mycket på närproducerat och säsongsbaserat utbud. Spana in deras Facebooksida här.
 

CONDECCO

– även om kedjor ofta inte känns så mysiga så gillar jag denna mycket. Så mysiga fåtöljer och bra utbud för allergiker (gluten, laktos, ägg m.m.), vegetarianer, veganer m.m. Kika gärna på deras hemsida här.
 

LILLA KAFFEROSTERIET

– mysigt ställe, särskilt på sommaren. Bra utbud på kaffe, olika bakverk, mackor m.m. En stor favorit för mig som tycker att en mysig miljö är viktigt. Läs mer om caféet här.
 
Har ni några favoritcaféer ni vill tipsa om? Jag älskar ju att testa nya ställen och tar tacksamt emot tips från er läsare, helst på mysiga caféer i Malmö med omnejd såklart. Ser fram emot sommaren där man kan åka runt till olika gårdscaféer också som ofta är riktigt mysiga. Och såklart att sitta på uteserveringarna på caféerna i stan. Dricka gott kaffe och spana på folk :). Dock känns både vår och sommar ganska långt borta fortfarande…
 
Nu måste jag gå och köpa mig en snabb lunch innan jag fortsätter att jobba. En massa kvitton som ska skrivas ut och mail som ska skickas innan jag kan ta helg. Ha en underbar fredagseftermiddag fina ni!
 
tips på mysiga caféer i Malmö
 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Daniella
  9 mars, 2018 / 19:43

  Har du besökt Sockerbit på Holmgången? Litet mysigt cafe med gott kaffe och goda bakverk. Jag tror dom bakar allt själva. Cafet ligger precis vid en innergård, mysigt att sitta ute där på sommaren och dricka kaffe. Noir Kaffekultur är oxå ett tips. Det ligger på Engelbrektsgatan med en mysig uteservering. Bra kaffe och goda avokadomackor.

  Annars gillar jag Lilla Kafferosteriet, dom har bra frukostmenyer och gott kaffe mm.

  • Maria
   9 mars, 2018 / 19:59

   Inte provat Sockerbit än men det måste jag ju! ? tack för tips!

Kommentera


Söker du efter något?