Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Jacka
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Kjol
Skjortklänning
Klänning
Satinkjol
T-shirt
Kofta
Byxor
Kavaj
Blus
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Basker
Kofta
Cardigan
Väska
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Kappa
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Kappa
Skjorta
Pullover
Tröja
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
Klänning
Klännning
Pullover
Blus
Klänning
Halsduk
Ankelboots
Knytblus
Klännning
Pullover
Kofta
Jacka
Skjorta
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Väst
Jeans
Kjol
Kappa
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kjol
Klänning
Vit blus
Knytblus
Väska
Kavaj
Byxor
Väska
Linne
Stövel
Skjorta
Väska
Väska
Kappa
Kavaj
Klänning
Boots
Tröja
Linne
Stickad klänning
Tröja
Kavaj
Skjorta
Kappa
Kappa
Klänning
Slipover
Byxor
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Slingbacks
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Blus
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Linne
Cape
Kappa
Sneakers
Väska
Slacks
Kjol
örhängen
Klänning
Kjol
Väska
Pullover
Pälsjacka
Kofta
Klänning
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kjol
Blus
Klänning
Bag
Kofta
Klänning
Byxor
Halsduk
Väska
Kavaj
T-shirt
T-shirt
38   325
43   406
49   377
55   510
24   470

Stackarn.

Hej fina ni. Hoppas ni har haft en bra fredag ?. Jag känner mig helt slut faktiskt. Hoppas att jag inte är på väg att bli sjuk. Carl har varit hemma idag då han känner sig krasslig stackarn. Efter jobb tog jag mig till Ica på Caroli för att handla och posta ett par jeans som jag har fått sålda. Bra att kunna sälja lite och inte bara shoppa. ?

Nu ska jag snart sätta igång med matlagningen men måste bara vila i soffan lite till. Jag hann inte läsa klart förra månadens ELLE förrän nu och igår kom det nya numret i brevinkastet. Älskar ELLE och att inspireras. Nu är det visst trendigt med olika kragar som jag älskar!

Blir nog en riktigt lugn helg för oss men det känns skönt. Vad hittar ni på?❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?