Annons: Shoppa min stil

Kappa
T-shirt
Blus
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Pullover
Väska
Kjol
Knytblus
Basker
Kappa
Kavaj
Tröja
Skjorta
Kjol
Pullover
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Byxor
Klänning
Kjol
Klännning
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Stövel
Kavaj
Tröja
Kavaj
Manolo Blahnik
Kofta
Kofta
Kjol
Väska
Byxor
Kofta
Blus
Väska
Byxor
Cardigan
Tröja
Slipover
Klänning
Klänning
Jeans
Kavaj
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Pälsjacka
Väska
Väska
Klänning
Stickad klänning
Pullover
Väska
Boots
Kavaj
Byxor
Väska
T-shirt
Kappa
Skjorta
Kappa
Kofta
Skjortklänning
Klänning
Linne
Kavaj
Väska
Klänning
Bag
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kostymbyxa
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Skjorta
Sneakers
Kofta
Klänning
Linne
Klänning
Kofta
Blus
Vit blus
Kavaj
Väska
Kjol
Kjol
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kjol
Satinkjol
Kofta
Kofta
Kappa
Kavaj
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
Cape
Halsduk
T-shirt
Klännning
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Knytblus
Skjorta
Skinnkjol
Kofta
Kofta
Kofta
Slacks
Klänning
Skjorta
Kappa
Knytblus
Grå kavaj
Kavaj
Linne
Väst
Slingbacks
19   100
58   334
67   382
42   403
20   310

Stackarn.

Hej fina ni. Hoppas ni har haft en bra fredag ?. Jag känner mig helt slut faktiskt. Hoppas att jag inte är på väg att bli sjuk. Carl har varit hemma idag då han känner sig krasslig stackarn. Efter jobb tog jag mig till Ica på Caroli för att handla och posta ett par jeans som jag har fått sålda. Bra att kunna sälja lite och inte bara shoppa. ?

Nu ska jag snart sätta igång med matlagningen men måste bara vila i soffan lite till. Jag hann inte läsa klart förra månadens ELLE förrän nu och igår kom det nya numret i brevinkastet. Älskar ELLE och att inspireras. Nu är det visst trendigt med olika kragar som jag älskar!

Blir nog en riktigt lugn helg för oss men det känns skönt. Vad hittar ni på?❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?