Ett besök hos plastikkirurg på AK Nygart i Malmö

Hej fina. Igår efter jobbet följde jag med Anba på ett event på Ak Nygart i Malmö (tidigare Akademikliniken). Det är ju en skönhetsklinik med plastikkirurgi i Malmö. De erbjuder även olika ansiktsbehandlingar.

På gårdagens event visades vi och de andra besökarna runt i AK Nygarts lokaler, fick prata med personalen, dricka bubbel (alkoholfritt för oss), äta snittar och mingla. Det var intressant att höra om hur de gör plastikoperationer även om jag själv inte känner för att göra något sådant. Har dock inget emot att andra gör det, folk får göra vad dom vill känner jag ?.

De bjöd på en massa frukt, godis, nötter, bubbel och man fick även med sig en liten goodie bag hem. Trevligt event hos AK Nygart i Malmö men känner fortfarande att plastikkirurgi inte är något för mig.

Följ:
Share:

Kommentera