Annons: Shoppa min stil

Väska
Tröja
Kavaj
Väska
Pullover
Kjol
Linne
Kappa
Väska
Kostymbyxa
T-shirt
Väska
Kavaj
Kavaj
Jeans
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
Kappa
Väska
Väska
Kavaj
Klännning
Kjol
Knytblus
Sneakers
Kappa
Satinkjol
Väska
Kavaj
Väska
Basker
Kofta
Blus
Väska
Slingbacks
Kofta
Cardigan
T-shirt
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Knytblus
Slipover
Klännning
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kjol
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Väska
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Slacks
Knytblus
Skjorta
Klänning
Blus
Klänning
T-shirt
Väst
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kappa
Skjorta
Linne
Pullover
Linne
Väska
Pullover
Byxor
Kappa
Väska
Kjol
Byxor
Vit blus
Skjorta
Skjorta
Pullover
Byxor
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Bag
Blus
Klänning
Ankelboots
Kappa
Klänning
Skjorta
Grå kavaj
Väska
17   178
32   350
36   392
54   434
44   523

Chanel i Malmö

Hej fina. Idag efter jobb mötte jag upp Anna för ett event som jag skriver mer om imorgon. Efter eventet hann vi även kika in på Chanel i Malmö. De har ju öppnat en beauty shop inne på Hansa och vi gick dit för att spana in och prova läppstift. Jag har svårt att hitta läppstift som håller på mina läppar hela dagen men nu hittade jag faktiskt ett som var riktigt rött och som jag kunde dricka kaffe med, äta med m.m utan att det kladdade och försvann. Lycka!

De är så himla trevliga, hjälpsamma och kunniga de som jobbar på Chanel i Malmö. Blev sminkad av en av tjejerna och sådan skillnad det blev med mer kajal runt ögonen, ögonbrynspenna, concealer och det röda läppstiftet. Det röda läppstiftet fick följa med hem. Skriver mer om det någon gång när jag hunnit använda det mer. Verkar riktigt lovande! ?❤️

Har ni inte varit på Chanel i Malmö så gå dit och bli sminkad, dofta på goda parfymer och unna dig en massa lyxiga och högkvalitativa skönhetsprodukter. Det röda läppstiftet blev en present till mig själv, är ju ändå Internationella kvinnodagen ?❤️.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?