Annons: Shoppa min stil

Satinkjol
Skinnkjol
Blus
Klänning
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Bag
Klänning
Kofta
Pullover
Väska
Kappa
Knytblus
Klännning
Byxor
Blus
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Klännning
Kavaj
Väska
Kappa
Väska
Pälsjacka
Cape
Vit blus
T-shirt
T-shirt
Blus
Väska
Linne
Byxor
Stickad klänning
Rosa kostymbyxor
Kofta
T-shirt
Basker
Klänning
Väska
Tröja
Väska
Väska
Ankelboots
Väska
Linne
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Väska
Kappa
Slipover
Kofta
Skjorta
Knytblus
Väska
Klänning
Kavaj
Blus
Byxor
T-shirt
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Väst
Slacks
Kavaj
Skjorta
Kappa
Sneakers
Kofta
Kavaj
Kjol
Kavaj
Klänning
Halsduk
Kofta
Cardigan
Kavaj
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kofta
Linne
Slingbacks
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Pullover
Kavaj
Väska
Pullover
T-shirt
Kappa
Skjortklänning
Kjol
Väska
Väska
Skjorta
Kjol
Väska
Kappa
Kofta
Jeans
Klänning
Klänning
Kjol
T-shirt
Klänning
Kjol
Kostymbyxa
Pullover
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
37   158
43   341
37   399
38   412
61   470

Stressad!

Hej fina. Som ni vet är jag en riktig serienörd och blev SÅ glad när jag igår såg att det fanns en ny säsong av The Americans på Netflix. Har ni inte redan sett den så gör det! Den är verkligen så bra!

Idag blir det en heldag på jobbet och jag kommer ha så mycket att göra och kommer nog att känna mig rätt stressad. Jag hade lite svårt att fokusera igår men jag hoppas på en bättre och mer produktiv dag idag. Jag älskar att skriva men ibland får jag skrivkramp när det är längre texter. Håll tummarna! ?

Nu kaffe. Ha en underbar tisdag! ?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?