Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
T-shirt
Kofta
Skjorta
Väska
Kjol
Knytblus
Klänning
Skjorta
Kofta
Slingbacks
Kavaj
Kjol
Kavaj
Satinkjol
Basker
Linne
Tröja
T-shirt
Slipover
Manolo Blahnik
Skinnkjol
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Jeans
Skjorta
Kofta
Väska
Väska
Skjorta
Kjol
Kofta
Kofta
Halsduk
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Byxor
Stickad klänning
Pullover
Pullover
Kavaj
Linne
Linne
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Sneakers
Klänning
Byxor
Kavaj
Pullover
Blus
Skjorta
Pullover
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Klännning
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Klänning
Klänning
Blus
Väska
Väska
Kappa
Grå kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Knytblus
Klänning
Vit blus
Knytblus
Kappa
Kappa
Ankelboots
Tröja
Väska
Kofta
Slacks
Kjol
Kappa
Kostymbyxa
Klänning
Byxor
Kjol
Bag
Väska
T-shirt
Kappa
Klänning
Kavaj
Väska
Stövel
Boots
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
Cape
Väska
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kofta
Kappa
Kavaj
Byxor
Skjorta
Klännning
Cardigan
Kavaj
Kofta
Blus
Väska
Tröja
Väst
68   273
65   479
45   357
40   409
64   380

Event på Hipp i Malmö

Hej fina ni. Nu tänkte jag skriva lite om fredagskvällens event på Hipp i Malmö. Det var On my Blog som hade evenemanget tillsammans med influecers som Annica Englund och Daniel Paris. Kul att få en inbjudan! Jag och Charlotta gick dit efter vår middag på Mineral. On my Blog hade en egen avdelning på Hipp där det bjöds på sushi från Koi och drinkar. Vi blev där ganska länge faktiskt. Dansade och hade hur kul som helst. Vi har alltid så himla kul tillsammans!

Vi fick även med oss en lyxig goodiebag hem som jag faktiskt inte hunnit packa upp men men jag har kikat ner i den och det ser ut att vara riktigt bra produkter faktiskt. Hår- och hudvård blandat med smink och olika snacks. Trevligt!  Stort tack Boostified och On my blog för ett mycket trevligt event!

Idag vaknade jag redan vid halv nio och klev upp strax efter. Åt en lång frukost, betalade räkningar och sedan har jag faktiskt jobbat lite. Ska åka och intervjua ett spännande företag imorgon bitti så lika bra att förbereda idag för att slippa gå upp tidigare imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen, dra på mig en ansiktsmask och läsa Elle. Sedan tänkte jag lägga ut lite kläder till försäljning på Tradera. Har fortfarande stora kassar med kläder och accessoarer som jag måste bli av  med haha.

Ha en underbar söndag finingar!


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?