Event på Hipp i Malmö

Hej fina ni. Nu tänkte jag skriva lite om fredagskvällens event på Hipp i Malmö. Det var On my Blog som hade evenemanget tillsammans med influecers som Annica Englund och Daniel Paris. Kul att få en inbjudan! Jag och Charlotta gick dit efter vår middag på Mineral. On my Blog hade en egen avdelning på Hipp där det bjöds på sushi från Koi och drinkar. Vi blev där ganska länge faktiskt. Dansade och hade hur kul som helst. Vi har alltid så himla kul tillsammans!

Vi fick även med oss en lyxig goodiebag hem som jag faktiskt inte hunnit packa upp men men jag har kikat ner i den och det ser ut att vara riktigt bra produkter faktiskt. Hår- och hudvård blandat med smink och olika snacks. Trevligt!  Stort tack Boostified och On my blog för ett mycket trevligt event!

Idag vaknade jag redan vid halv nio och klev upp strax efter. Åt en lång frukost, betalade räkningar och sedan har jag faktiskt jobbat lite. Ska åka och intervjua ett spännande företag imorgon bitti så lika bra att förbereda idag för att slippa gå upp tidigare imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen, dra på mig en ansiktsmask och läsa Elle. Sedan tänkte jag lägga ut lite kläder till försäljning på Tradera. Har fortfarande stora kassar med kläder och accessoarer som jag måste bli av  med haha.

Ha en underbar söndag finingar!


Följ:
Share:

Kommentera