Restaurang Mineral i Malmö

Hej fina ni. Igår kväll vid halv sju kom Charlotta hit och vi hängde lite innan vi tog en Uber till restaurang Mineral i Malmö för middag. Jag har varit på restaurang Mineral en gång tidigare men då drack jag bara ett glas vin. Kul att testa menyn som var helt vegetarisk. Det är ett ganska alternativt ställe och jag och Charlotta kände väl att vi stack ut lite med vår poshstil.

Jag valde att äta polenta till varmrätt och sedan en kokospralin till efterrätt. Maten var riktigt god faktiskt! Personalen var lite knepiga, jag tror de var trevliga men blev lite tveksam ibland om de skämtade med eller om oss ?. Så för att summera var maten god men kände inte riktigt att stället var för mig.

Efter middagen gick vi till ett bloggevent på Hipp. Skriver mer om det sen idag. Så trevlig kväll ❤️.

Följ:
Share:

Kommentera