Annons: Shoppa min stil

Klänning
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Kjol
Skjorta
Vit blus
Klänning
Pälsjacka
Ankelboots
Klänning
Kostymbyxa
Kofta
T-shirt
Kofta
Klänning
Väska
Pullover
Skjorta
Kjol
Väska
Jeans
Klänning
Kofta
Sneakers
Kavaj
Byxor
Väska
Cardigan
Väska
Kavaj
Skjorta
Kappa
Kavaj
Linne
Väska
T-shirt
Kofta
Kofta
Pullover
Klänning
Kjol
Klänning
Kjol
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Kofta
Skinnkjol
Knytblus
Kappa
Linne
Väska
Tröja
Kavaj
Blus
Kappa
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Grå kavaj
Stickad klänning
Slacks
Kofta
Byxor
Väst
Väska
Bag
Halsduk
Klänning
Kofta
Skjorta
Kjol
Blus
Klänning
Klännning
Pullover
Klänning
Cape
Klänning
Väska
Kavaj
Byxor
Kavaj
Väska
Väska
Basker
Kappa
T-shirt
Knytblus
Klänning
Kofta
Kappa
Kofta
Pullover
Kavaj
Kappa
Klänning
Skjortklänning
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Linne
Blus
Kavaj
Kofta
Väska
Slipover
Väska
Blus
Klännning
Kavaj
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
42   343
40   392
44   442
37   410
38   416

Teamtastic i Malmö

Teamtastic i Malmö med kollegorna

Hej fina. Igår mådde jag sisådär faktiskt. Vet inte om det var för att jag var sjuk eller om den dåliga luften på kontoret gjorde att jag kände mig mosig och fick ont i huvudet. Vi hade månadsmöte igår och jag presenterade lite digitala KPIer. Efter mötet var det dags för After Work och vi började med att skåla för att företaget fyllde 11 år. Jag drack äppelmust och de andra bubbel. Börjar vänja mig vid alkoholfritt nu. Halvtid i min alkoholfria period!

Sedan begav vi oss till Teamtastic i Malmö där man tävlar i olika lag i olika rum där det är olika utmaningar. Det kunde vara minnesutmaning, musikquiz, beer ponh med mera. Vi var en man kort i mitt lag så jag får vara nöjd med att vi blev delad etta ?. Rekommenderar verkligen ett besök på Teamtastic i Malmö. Vi var där i någon timme, fick testa en massa olika rum och utmaningar och hade verkligen kul tillsammans!

Brukar ofta gå förbi Teamtastic i Malmö då det ligger så centralt och längs den väger vi går när vi ska handla mat till exempel. Har kikat in och sett vissa rum och utmaningar genom fönstret då det var kul att testa själv. Nu frukost. Ha en underbar fredag! ?❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?