Värdelöst – gnälligt inlägg ?

Hej fina. Har verkligen inte haft en stund ledig idag så därav sen update! Imorse var jag som ni vet hos hälsocentralen i hopp om att få ta prover för att se om mina värden är bra. Har ju varit så trött på sistone så jag känner att jag måste kolla upp om det är hypotyreosen som påverkar. Så jag bokade en tid och fick kl 8 denna morgon.

Väl på plats visade det sig att jag bara fick träffa en sköterska och hon kunde inte ta några prover utan endast boka en tid till mig för att få ta det. Alltså what? Det var ju det jag trodde att jag hade gjort själv via webben? Så sjukt onödigt besök och värdelöst att slösa trekvart av min dag på. Aja what to do.

Nu har jag precis ätit middag med Carl och ska iväg på en After Work med en gammal kollega. Hoppas ni haft bättre flyt än jag idag ?

Följ:
Share:

Kommentera