Annons: Shoppa min stil

Väska
Slipover
Linne
Slacks
Byxor
Basker
Kofta
Kofta
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Skjorta
Kavaj
Pullover
Väska
Kofta
Väska
Slingbacks
Väska
Knytblus
Knytblus
Satinkjol
Väst
Linne
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Skjorta
Byxor
Väska
Linne
Kofta
Pullover
Blus
Kostymbyxa
Kavaj
Blus
Kjol
Kofta
Klänning
Cape
T-shirt
Kappa
Kjol
Klänning
Kappa
Kofta
Tröja
T-shirt
Bag
Skjorta
Knytblus
Skinnkjol
Klännning
Kofta
Kavaj
Kofta
Klännning
Jeans
Kavaj
Tröja
Manolo Blahnik
Väska
Vit blus
Klänning
Kjol
Väska
Sneakers
Kjol
Stickad klänning
Halsduk
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kavaj
Byxor
Grå kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Pullover
Pullover
Väska
T-shirt
Byxor
T-shirt
Cardigan
Klänning
Väska
Blus
Skjorta
Stövel
Skjorta
T-shirt
Tröja
Väska
Kappa
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kofta
Klänning
Skjorta
Kjol
Kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Pälsjacka
Väska
Skjortklänning
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Boots
T-shirt
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kofta
Rosa kostymbyxor
60   389
44   341
40   400
64   376
68   463

Värdelöst – gnälligt inlägg ?

Hej fina. Har verkligen inte haft en stund ledig idag så därav sen update! Imorse var jag som ni vet hos hälsocentralen i hopp om att få ta prover för att se om mina värden är bra. Har ju varit så trött på sistone så jag känner att jag måste kolla upp om det är hypotyreosen som påverkar. Så jag bokade en tid och fick kl 8 denna morgon.

Väl på plats visade det sig att jag bara fick träffa en sköterska och hon kunde inte ta några prover utan endast boka en tid till mig för att få ta det. Alltså what? Det var ju det jag trodde att jag hade gjort själv via webben? Så sjukt onödigt besök och värdelöst att slösa trekvart av min dag på. Aja what to do.

Nu har jag precis ätit middag med Carl och ska iväg på en After Work med en gammal kollega. Hoppas ni haft bättre flyt än jag idag ?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?