Fynda på bokrea våren 2018

Fynda på bokrea våren 2018 – innehåller adlinks

Hej fina. Det verkar vara bokrea lite överallt nu så på lunchen tog jag mig till Akademibokhandeln inne på Hansa för att spana in utbudet. Det slutade med att jag köpte tre böcker. Säker Stil av Ebba von Sydow och Emilia De Poret, Hur du blir Parisisk och en fylla-i-bok för att må bättre. Jag ser verkligen fram emot att läsa och ta del av alla! Jag älskar ju mode och även sådana där fylla-i-böcker. Jag jobbar en del på att må bra i kropp och knopp och den här boken kan kanske få en att reflektera och fokusera på det som är bra och inte på en massa måsten som jag ofta grubblar över. Innan jag gick tillbaka till kontoret köpte jag även med mig en god sallad från Holy Greens :).

Vill också tipsa om att flera webbutiker kör rea just nu. Både Adlibris och Bokus har riktigt bra erbjudanden. Passa på!

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. Agneta Nötlöf
  27 februari, 2018 / 13:11

  Älskar bokrean, köpte på mig 14 böcker så nu har jag lite kvällslektye framöver. Kul med boktips!

  • Maria
   27 februari, 2018 / 13:12

   Samma här! Happy reading ?

Kommentera