Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Knytblus
Klänning
Blus
Pullover
Knytblus
Stövel
Skjorta
Kavaj
Halsduk
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Kappa
Väska
Knytblus
Klännning
Klänning
Kofta
Tröja
Väska
Kavaj
Skjortklänning
Kofta
Cape
Kjol
Kavaj
Kjol
Vit blus
Väska
Linne
Väska
Manolo Blahnik
Kjol
Byxor
Kavaj
Kofta
Byxor
Väska
Klänning
Tröja
Tröja
Väska
Kofta
Väska
Slipover
Kavaj
T-shirt
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Slingbacks
Pullover
Kofta
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kappa
Kjol
Kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Kappa
Grå kavaj
Klänning
Bag
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Blus
Byxor
Kofta
Klänning
Kavaj
Skinnkjol
Pullover
Kofta
Kappa
Byxor
Klänning
Väska
Basker
T-shirt
Kofta
Linne
Skjorta
Väska
Ankelboots
T-shirt
Väst
T-shirt
Kjol
Väska
Väska
Boots
Klänning
Blus
Kappa
Kostymbyxa
Skjorta
Linne
Skjorta
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Kofta
T-shirt
Skjorta
Satinkjol
Jeans
Klänning
Slacks
Pullover
Kappa
Kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kavaj
Klänning
Klänning
Cardigan
Väska
Skjorta
Klännning
Sneakers
Kofta
Kofta
52   299
105   355
70   442
89   471
68   592

Fynda på bokrea våren 2018

Fynda på bokrea våren 2018 – innehåller adlinks

Hej fina. Det verkar vara bokrea lite överallt nu så på lunchen tog jag mig till Akademibokhandeln inne på Hansa för att spana in utbudet. Det slutade med att jag köpte tre böcker. Säker Stil av Ebba von Sydow och Emilia De Poret, Hur du blir Parisisk och en fylla-i-bok för att må bättre. Jag ser verkligen fram emot att läsa och ta del av alla! Jag älskar ju mode och även sådana där fylla-i-böcker. Jag jobbar en del på att må bra i kropp och knopp och den här boken kan kanske få en att reflektera och fokusera på det som är bra och inte på en massa måsten som jag ofta grubblar över. Innan jag gick tillbaka till kontoret köpte jag även med mig en god sallad från Holy Greens :).

Vill också tipsa om att flera webbutiker kör rea just nu. Både Adlibris och Bokus har riktigt bra erbjudanden. Passa på!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Agneta Nötlöf
  27 februari, 2018 / 13:11

  Älskar bokrean, köpte på mig 14 böcker så nu har jag lite kvällslektye framöver. Kul med boktips!

  • Maria
   27 februari, 2018 / 13:12

   Samma här! Happy reading ?

Kommentera


Söker du efter något?