Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Väska
Slipover
Väska
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Blus
Kavaj
Kappa
Väska
T-shirt
Kjol
Slingbacks
Kavaj
Kofta
Sneakers
Kappa
Kofta
Klänning
Jacka
Väst
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Ankelboots
T-shirt
Kjol
Blus
Kostymbyxa
Knytblus
Tröja
Väska
Väska
Kavaj
Cardigan
Kappa
Väska
Väska
Väska
Klänning
Väska
Grå kavaj
Väska
Knytblus
Linne
Kappa
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Bag
Kavaj
Knytblus
Linne
Klänning
Klänning
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Pullover
Kavaj
Klännning
Kavaj
Kavaj
Kappa
T-shirt
Byxor
Skjorta
Basker
Skjorta
Tröja
Blus
Linne
Satinkjol
Väska
Kofta
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
T-shirt
Kjol
Klänning
Pullover
Pullover
Slacks
Skjorta
Kjol
Kavaj
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Väska
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Klännning
Kofta
Jeans
Väska
Väska
Byxor
Byxor
Kappa
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Pullover
Kofta
Kofta
Kjol
T-shirt
Cape
Vit blus
Blus
Klänning
T-shirt
15   237
35   418
45   445
40   401
46   447

Fynda på bokrea våren 2018

Fynda på bokrea våren 2018 – innehåller adlinks

Hej fina. Det verkar vara bokrea lite överallt nu så på lunchen tog jag mig till Akademibokhandeln inne på Hansa för att spana in utbudet. Det slutade med att jag köpte tre böcker. Säker Stil av Ebba von Sydow och Emilia De Poret, Hur du blir Parisisk och en fylla-i-bok för att må bättre. Jag ser verkligen fram emot att läsa och ta del av alla! Jag älskar ju mode och även sådana där fylla-i-böcker. Jag jobbar en del på att må bra i kropp och knopp och den här boken kan kanske få en att reflektera och fokusera på det som är bra och inte på en massa måsten som jag ofta grubblar över. Innan jag gick tillbaka till kontoret köpte jag även med mig en god sallad från Holy Greens :).

Vill också tipsa om att flera webbutiker kör rea just nu. Både Adlibris och Bokus har riktigt bra erbjudanden. Passa på!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Agneta Nötlöf
  27 februari, 2018 / 13:11

  Älskar bokrean, köpte på mig 14 böcker så nu har jag lite kvällslektye framöver. Kul med boktips!

  • Maria
   27 februari, 2018 / 13:12

   Samma här! Happy reading ?

Kommentera


Söker du efter något?