Annons: Shoppa min stil

Väska
Klännning
T-shirt
Slipover
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klännning
Kofta
Skjorta
Väska
Skjorta
Blus
Satinkjol
Väska
Tröja
Stövel
T-shirt
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kjol
T-shirt
Cape
Klänning
Kofta
Kofta
Kappa
Kjol
T-shirt
Skjorta
Klänning
Ankelboots
Väska
Linne
Kjol
Kofta
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Byxor
Kavaj
Kavaj
Kjol
Klänning
Bag
Klänning
Väska
Basker
Knytblus
Blus
Pullover
Kavaj
Cardigan
Väska
Skjorta
Pullover
Kjol
Kjol
Knytblus
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Väst
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Kofta
Väska
Väska
Kappa
Kappa
Väska
Tröja
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Väska
Stickad klänning
Blus
Skinnkjol
Kjol
Klänning
Vit blus
Klänning
Väska
T-shirt
Kappa
Klänning
Pullover
Klänning
Klänning
Halsduk
Skjorta
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Kappa
Kofta
Kofta
Pullover
Klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Linne
Jeans
Tröja
Byxor
Sneakers
Väska
Knytblus
Pälsjacka
Kofta
Klänning
Byxor
Linne
Slacks
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Byxor
Boots
Kavaj
Skjortklänning
Kavaj
Kavaj
Skjorta
53   302
108   357
70   443
89   471
68   593

Sköna träningstights och sport-BH från Triumph i Malmö

Sköna träningstigts och sport-BH från Triumph i Malmö 

Hej finingar. Hoppas ni har fått en bra start på veckan! Jag är hemma snabbt på lunch och det kommer att bli en riktig busy eftermiddag och sedan träning ikväll efter jobbet. På tal om träning så känner jag att jag är riktigt pepp nu! Det blev flera träningspass under veckan som var och så ska det fortsätta. De senaste gångerna jag sprungit på löpband så har jag inte fått ont i knät heller så hoppas hoppas att det fortsätter så :).

Och så var ju jag och Anna på Triumph i Malmö förra veckan och provade deras nya träningskläder i kollektionen Triaction. Läs om det i detta blogginlägg. De var riktigt fina och bekväma och det blev några plagg och en vattenflaska som fick följa med hem.

I helgen hade jag möjlighet att inviga mina sköna träningstights och min nya sport-BH från Triumph i Malmö och jag är verkligen supernöjd. Tightsen är såå sköna och jag gillar faktiskt färgen med lila och lite mönstrat, även fast jag annars inte visar mig i så mycket färgglada plagg. Även min nya sport-BH från Triumph sitter riktigt bra och ger bra stöd under träningen. Riktigt skön! Lite suddiga bilder från mitt träningspass med de nya tightsen och sport-BHn nedan 🙂

 

Nej nu måste jag få i mig lite pasta med pesto och sedan återgå till kontoret.
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?