Annons: Shoppa min stil

Väska
Knytblus
Kjol
Slacks
Klänning
Klänning
Linne
Rosa kostymbyxor
Bag
Kavaj
Pullover
Väska
Linne
Pälsjacka
Boots
Halsduk
Kavaj
Knytblus
Kjol
Kofta
Tröja
Cape
Kostymbyxa
Slingbacks
Byxor
T-shirt
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Tröja
Väska
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
T-shirt
Väska
Skjorta
Jacka
Kofta
T-shirt
Klänning
Vit blus
Halsduk
T-shirt
Kavaj
Väska
Pullover
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Skjorta
Byxor
T-shirt
Väska
Skjorta
Väst
Byxor
Knytblus
Kavaj
Kappa
Pullover
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Basker
Kappa
Skjorta
Skinnkjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Linne
Klänning
Kappa
Kjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kjol
Tröja
Klänning
Kofta
Klänning
Kappa
Klännning
Väska
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Stickad klänning
Kofta
Kavaj
Kjol
Kavaj
Blus
Kofta
Jeans
Ankelboots
Blus
Kofta
Kjol
Skjorta
Kofta
Skjorta
Blus
T-shirt
Klänning
Skjortklänning
Skjorta
Blus
Kappa
Stövel
Slipover
Väska
Kavaj
Jacka
Cardigan
Klänning
Kofta
Klänning
Byxor
Kofta
Sneakers
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Klänning
Klännning
Kappa
Pullover
örhängen
Kavaj
Väska
Klänning
Kjol
Satinkjol
Kavaj
56   248
41   386
41   475
44   477
50   394

Sköna träningstights och sport-BH från Triumph i Malmö

Sköna träningstigts och sport-BH från Triumph i Malmö 

Hej finingar. Hoppas ni har fått en bra start på veckan! Jag är hemma snabbt på lunch och det kommer att bli en riktig busy eftermiddag och sedan träning ikväll efter jobbet. På tal om träning så känner jag att jag är riktigt pepp nu! Det blev flera träningspass under veckan som var och så ska det fortsätta. De senaste gångerna jag sprungit på löpband så har jag inte fått ont i knät heller så hoppas hoppas att det fortsätter så :).

Och så var ju jag och Anna på Triumph i Malmö förra veckan och provade deras nya träningskläder i kollektionen Triaction. Läs om det i detta blogginlägg. De var riktigt fina och bekväma och det blev några plagg och en vattenflaska som fick följa med hem.

I helgen hade jag möjlighet att inviga mina sköna träningstights och min nya sport-BH från Triumph i Malmö och jag är verkligen supernöjd. Tightsen är såå sköna och jag gillar faktiskt färgen med lila och lite mönstrat, även fast jag annars inte visar mig i så mycket färgglada plagg. Även min nya sport-BH från Triumph sitter riktigt bra och ger bra stöd under träningen. Riktigt skön! Lite suddiga bilder från mitt träningspass med de nya tightsen och sport-BHn nedan 🙂

 

Nej nu måste jag få i mig lite pasta med pesto och sedan återgå till kontoret.
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?