Sköna träningstights och sport-BH från Triumph i Malmö

Sköna träningstigts och sport-BH från Triumph i Malmö – Samarbete med Triumph i Malmö

Hej finingar. Hoppas ni har fått en bra start på veckan! Jag är hemma snabbt på lunch och det kommer att bli en riktig busy eftermiddag och sedan träning ikväll efter jobbet. På tal om träning så känner jag att jag är riktigt pepp nu! Det blev flera träningspass under veckan som var och så ska det fortsätta. De senaste gångerna jag sprungit på löpband så har jag inte fått ont i knät heller så hoppas hoppas att det fortsätter så :).

Och så var ju jag och Anna på Triumph i Malmö förra veckan och provade deras nya träningskläder i kollektionen Triaction. Läs om det i detta blogginlägg. De var riktigt fina och bekväma och det blev några plagg och en vattenflaska som fick följa med hem.

I helgen hade jag möjlighet att inviga mina sköna träningstights och min nya sport-BH från Triumph i Malmö och jag är verkligen supernöjd. Tightsen är såå sköna och jag gillar faktiskt färgen med lila och lite mönstrat, även fast jag annars inte visar mig i så mycket färgglada plagg. Även min nya sport-BH från Triumph sitter riktigt bra och ger bra stöd under träningen. Riktigt skön! Lite suddiga bilder från mitt träningspass med de nya tightsen och sport-BHn nedan 🙂

När jag och Anna besökte Sofia och de andra tjejerna på Triumph i Malmö fick vi även med oss ett erbjudande till våra läsare och följare. Om ni visar at ni följer mig på Instagram eller visar upp något av mina inlägg om Triumph från bloggen eller på Instagram så får ni 20% på allt ni handlar i Triumph butiken i Malmö. Det gäller på ordinarie priser och fram till juni. Passa på att fixa nya träningskläder för att motivera er lite extra till vår- och sommarträning (funkar verkligen för mig med nya träningskläder!) eller kanske underkläder :).

Nej nu måste jag få i mig lite pasta med pesto och sedan återgå till kontoret.
Följ:
Share:

Kommentera