Annons: Shoppa min stil

Cape
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Jeans
Cardigan
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Ankelboots
Vit blus
Tröja
Kjol
Skjortklänning
Klänning
Byxor
Kavaj
T-shirt
Väska
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kofta
Linne
Väska
Linne
Väst
Kappa
Kavaj
Knytblus
Sneakers
Kjol
Stövel
Stickad klänning
Klännning
Basker
Kappa
Skjorta
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Kjol
Boots
Kofta
Väska
Kofta
Slipover
Pullover
Blus
Väska
Väska
Klänning
Bag
Pullover
Kofta
Kofta
Halsduk
Kjol
Tröja
Kavaj
Pullover
Skjorta
Skjorta
Byxor
Slingbacks
Slacks
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Blus
Kjol
Kjol
T-shirt
Tröja
Kjol
Pullover
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
T-shirt
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Knytblus
Kappa
Väska
Byxor
Klännning
Skjorta
Väska
Kavaj
Blus
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Satinkjol
T-shirt
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Grå kavaj
Väska
Knytblus
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Kofta
Klänning
Linne
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Byxor
Klänning
83   294
65   501
45   360
40   413
64   384

Så sjukt trött nu

Hej fina. Åh jag är så sjukt trött nu. Hade jag inte haft så mycket att göra på jobbet och en tydlig to do-lista hade jag nog somnat på plats typ. Det är något som inte är bra liksom, gissar på att det har att göra med för låg Levaxindos alternativt järnbrist. Ska ju till vårdcentralen på onsdag morgon så förhoppningsvis får jag ta prover då och veta inom kort ?.

Nu vilar jag i soffan lite. Carl kommer strax hem så kan vi äta tillsammans innan han ska iväg på träning. Jag tänkte också ta mig till gymmet. Även om jag är sjukt trött. Är ju inne i ett sådant bra träningsflow nu!

Hoppas ni har haft en härlig dag! ??

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?