Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Pullover
Kostymbyxa
Cardigan
T-shirt
Väska
Linne
Blus
Väska
Klänning
Kofta
Bag
Byxor
Kofta
Satinkjol
Linne
Väst
Kofta
Grå kavaj
Pullover
Slingbacks
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kappa
Skjorta
Byxor
Kofta
Kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kappa
Kappa
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Sneakers
Kavaj
Linne
Kjol
Väska
Vit blus
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Klännning
Väska
Väska
Väska
Pälsjacka
Klänning
Klännning
T-shirt
Klänning
Tröja
Väska
Skjorta
Kjol
Väska
Halsduk
Klänning
Väska
Slipover
Väska
Knytblus
Kappa
T-shirt
Jeans
Väska
T-shirt
Blus
Kofta
Kjol
Kavaj
Knytblus
Ankelboots
Kofta
Väska
Pullover
T-shirt
Basker
Kavaj
Kappa
Kappa
Kavaj
Väska
Byxor
Slacks
Väska
Kjol
Skjorta
Blus
Kavaj
21   251
33   397
36   396
55   437
45   526

Så sjukt trött nu

Hej fina. Åh jag är så sjukt trött nu. Hade jag inte haft så mycket att göra på jobbet och en tydlig to do-lista hade jag nog somnat på plats typ. Det är något som inte är bra liksom, gissar på att det har att göra med för låg Levaxindos alternativt järnbrist. Ska ju till vårdcentralen på onsdag morgon så förhoppningsvis får jag ta prover då och veta inom kort ?.

Nu vilar jag i soffan lite. Carl kommer strax hem så kan vi äta tillsammans innan han ska iväg på träning. Jag tänkte också ta mig till gymmet. Även om jag är sjukt trött. Är ju inne i ett sådant bra träningsflow nu!

Hoppas ni har haft en härlig dag! ??

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?