Elisabeth Massi Fritz och helgens planer

Hej fina. Igår frågade Carl om jag hade läst det senaste om Elisabeth Massi Fritz och det hade jag inte gjort då så jag gick in på Aftonbladet där det fanns flera artiklar. Det är en massa före detta anställda som vittnar om en hemsk arbetsmiljö och att Elisabeth använder härskarteknik, ger nedvärderande kommentarer, kommenterar anställdas utseende, mobbar och pratar bakom anställdas rygg med mera. Eftersom det är så många som berättat om det individuellt känns det ju som att det är sant?

Jag har ju alltid gillat Elisabeth Massi Fritz, hennes kamp för kvinnor och andra svårt utsatta och såklart hennes engagemang och driv i #MeToo. På något sätt blir det ju hyckleri när hon själv trakasserar. Samtidigt känner jag att det hon gör för sina utsatta klienter väger tyngre än hennes osunda ledarstil. Är lite kluven i detta… får väl se om Elisabeth Massi Fritz själv uttalar sig.

Idag blir det jobb och sedan en mysig hemmakväll med Carl. Det känns skönt med en lugn kväll idag. Imorgon blir det firande av Niklas i Köpenhamn ?.

Ha en fin dag fina ni ?

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. Ebba Granfvert
  23 februari, 2018 / 20:30

  Förvånande att Massi Fritz kategoriskt förnekar. Bara en massa dårar som är ute efter henne tydligen. Trist för henne, Elisabeth Massi Fritz: ”Anklagelserna är grovt felaktiga”

  • Maria
   23 februari, 2018 / 20:32

   Har missat det, tack för uppdateringen!:)

Kommentera