Annons: Shoppa min stil

Klännning
Tröja
Kjol
Väska
Klänning
Klänning
Slacks
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kappa
Byxor
Blus
Blus
Klänning
T-shirt
Kjol
Jacka
Boots
Klänning
Väska
Tröja
Väska
Knytblus
Kofta
Skjorta
Kappa
Klänning
T-shirt
T-shirt
Väska
Klänning
Kavaj
Blus
T-shirt
Klänning
Väska
Halsduk
Kofta
Väska
Klänning
Linne
Klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Kjol
Jacka
Byxor
Kavaj
Väska
Kofta
Kjol
Stövel
Linne
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Knytblus
Cardigan
Väska
Väska
Kappa
Klänning
Skjorta
Klänning
Kjol
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Kofta
Byxor
Kavaj
Bag
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Basker
Väst
Jeans
Klänning
Linne
Kavaj
Grå kavaj
Kofta
Pullover
T-shirt
Blus
Halsduk
Kofta
Väska
Slingbacks
Väska
Kofta
Väska
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kavaj
Cape
Kappa
Kofta
Väska
Skjortklänning
Kjol
Tröja
Skjorta
örhängen
Kofta
Pullover
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kappa
Vit blus
Klänning
Byxor
Skjorta
Pullover
Sneakers
Klännning
Kofta
Kofta
Pälsjacka
Slipover
Skjorta
Stickad klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Kofta
Rosa kostymbyxor
Ankelboots
Kostymbyxa
23   168
49   285
55   467
24   465
37   340

Nike W Air Zoom Stucture 21 – Nya löparskor från Stadium

Blogginlägget Nike W Air Zoom Stucture 21 – Nya löparskor från Stadium innehåller Affiliatelänk

Hej fina. Jag jag skrev i morse tog jag äntligen tag i ett köpa nya löparskor igår! Det fick bli ett par Nike W Air Zoom Structure 21 från Stadium. Jag gick till Stadium i Malmö efter jobbet. Jag har skjutit länge på att köpa nya löparskor och igår fick jag som ett ryck och kände att det var dags! Jag har jättedålig koll på det här med träning och löparskor men jag visste att jag behöver en träningssko med mycket dämpning då jag ofta får ont i knäna när jag springer. Då verkade Nike W Air Zoom Structure 21 passa bra!

På Stadium i Malmö fick jag prova flera olika löparskor och jag fick riktigt bra hjälp av en tjej som jobbar där. Hon kollade var jag lägger tyngden, hur jag springer med mera och tog fram några alternativ som kunde passa mig. Favoriten blev Nke W Air Zoom Structure 21 så ja slog till på dom. Trodde att löparskor från Nike skulle vara jättedyra men de kostade bara runt tusenlappen. Nike W Air Zoom Structure var riktigt sköna att ha på sig och springa i och jag gillar även färgen de hade inne. Lite lilagrå färg med rosa Nike-märke. Tror att de kommer att matcha mina övriga träningskläder.

Nu måste jag snabbt äta lite lunch innan jag ska tillbaka till jobbet igen. Efter jobb blir det en fika med Charlotta och sedan ser jag verkligen fram emot att inviga mina nya löparskor ikväll! Jag hoppas hoppas att jag inte kommer att ont i knäna när jag springer i dessa. Håll tummarna! Vilka löparskor använder ni?

Nike W Air Zoom Structure 21 finns hos bland annat Stadium, i butik och även på webben. Du hittar just dessa skor som jag köpte här: Nike W Air Zoom Structure 21 

 


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Karin Currano
  22 februari, 2018 / 15:46

  Hur snabba är de? Snabba som Coe?

  • Maria
   22 februari, 2018 / 15:50

   Inte hunnit prova än men efter ikväll vet jag 😉

Kommentera


Söker du efter något?