Annons: Shoppa min stil

Tröja
Klänning
Knytblus
Kjol
Slacks
Sneakers
Klänning
Byxor
Kavaj
Knytblus
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Pullover
Kofta
Väska
Kappa
Väst
Kofta
Kofta
Klännning
Cardigan
Kofta
T-shirt
Byxor
Skjorta
Skinnkjol
Kofta
Linne
Kjol
Linne
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Pullover
Kavaj
Blus
Ankelboots
Väska
Kofta
Boots
Väska
Kostymbyxa
Kofta
Tröja
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Tröja
Kappa
T-shirt
T-shirt
Kofta
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Vit blus
Kavaj
Klännning
Kjol
Klänning
Slingbacks
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klänning
Blus
Väska
Skjorta
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Satinkjol
Byxor
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Stövel
Slipover
Kjol
Skjortklänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Jeans
Blus
Skjorta
Väska
Manolo Blahnik
Kavaj
Halsduk
Pullover
Pullover
Kappa
Kofta
Skjorta
Väska
Kofta
Basker
Kavaj
Bag
Skjorta
Linne
T-shirt
Kofta
Klänning
Väska
Stickad klänning
Knytblus
Klänning
Kjol
Kavaj
Kappa
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Cape
Väska
Skjorta
Byxor
53   311
112   362
70   448
90   476
68   596

Nike W Air Zoom Stucture 21 – Nya löparskor från Stadium

Blogginlägget Nike W Air Zoom Stucture 21 – Nya löparskor från Stadium innehåller Affiliatelänk

Hej fina. Jag jag skrev i morse tog jag äntligen tag i ett köpa nya löparskor igår! Det fick bli ett par Nike W Air Zoom Structure 21 från Stadium. Jag gick till Stadium i Malmö efter jobbet. Jag har skjutit länge på att köpa nya löparskor och igår fick jag som ett ryck och kände att det var dags! Jag har jättedålig koll på det här med träning och löparskor men jag visste att jag behöver en träningssko med mycket dämpning då jag ofta får ont i knäna när jag springer. Då verkade Nike W Air Zoom Structure 21 passa bra!

På Stadium i Malmö fick jag prova flera olika löparskor och jag fick riktigt bra hjälp av en tjej som jobbar där. Hon kollade var jag lägger tyngden, hur jag springer med mera och tog fram några alternativ som kunde passa mig. Favoriten blev Nke W Air Zoom Structure 21 så ja slog till på dom. Trodde att löparskor från Nike skulle vara jättedyra men de kostade bara runt tusenlappen. Nike W Air Zoom Structure var riktigt sköna att ha på sig och springa i och jag gillar även färgen de hade inne. Lite lilagrå färg med rosa Nike-märke. Tror att de kommer att matcha mina övriga träningskläder.

Nu måste jag snabbt äta lite lunch innan jag ska tillbaka till jobbet igen. Efter jobb blir det en fika med Charlotta och sedan ser jag verkligen fram emot att inviga mina nya löparskor ikväll! Jag hoppas hoppas att jag inte kommer att ont i knäna när jag springer i dessa. Håll tummarna! Vilka löparskor använder ni?

Nike W Air Zoom Structure 21 finns hos bland annat Stadium, i butik och även på webben. Du hittar just dessa skor som jag köpte här: Nike W Air Zoom Structure 21 

 


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Karin Currano
  22 februari, 2018 / 15:46

  Hur snabba är de? Snabba som Coe?

  • Maria
   22 februari, 2018 / 15:50

   Inte hunnit prova än men efter ikväll vet jag 😉

Kommentera


Söker du efter något?