Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Slingbacks
Linne
Klänning
Klänning
Linne
Tröja
Pullover
Skinnkjol
Sneakers
Klänning
Klännning
Kjol
Väska
T-shirt
Kofta
Kavaj
Skjorta
Jeans
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kjol
Byxor
Manolo Blahnik
Kofta
Kofta
Kavaj
Kjol
Pullover
Kappa
Klänning
Väska
Vit blus
Klännning
Klänning
Tröja
Väst
Klänning
Basker
Skjorta
Bag
Byxor
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Blus
Knytblus
Klänning
Ankelboots
Knytblus
Väska
Stickad klänning
Byxor
Cardigan
Slacks
Klänning
T-shirt
Kofta
T-shirt
Klänning
Byxor
Kjol
Väska
Grå kavaj
Klänning
Kjol
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Linne
Skjorta
Kappa
Kappa
Väska
Kofta
Väska
Väska
Väska
Knytblus
Skjorta
Kappa
Tröja
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Blus
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
Klänning
Skjortklänning
Satinkjol
Väska
Klänning
Pullover
Kappa
Kjol
Väska
Kappa
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Halsduk
Kostymbyxa
Cape
Stövel
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Skjorta
Väska
Slipover
Pullover
Blus
Kavaj
T-shirt
Kofta
Boots
T-shirt
Kjol
Skjorta
Väska
Kofta
60   390
44   343
40   400
64   376
68   463

Äntligen tog jag tag i det

Hej finingar. Alltså hur härligt är det inte att det är ljusare på morgnarna och även längre på eftermiddagen. Det är inte kolsvart när man går till och från jobbet längre. Underbart! Nu längtar jag verkligen till våren. Har en massa vårjackor jag vill använda också ?.

Igår hade jag en rätt produktiv dag. Både på jobb och utanför. Jag tog äntligen tag i att boka en tid på Vårdcentralen för att kolla upp om jag har rätt Levaxin-dos. Har ju känt mig tröttare och mer orkeslös på sistone och det kan nog bero på att jag behöver mer medicin. Man kan ju hoppas att det beror på det, annars vet jag inte vad?

En annan sak jag tog tag i igår var att köpa nya träningsskor. Visar upp dom senare! Det var verkligen på tiden ?. Nu kaffe innan jobb. Ha en underbar torsdag. Nedan en bild på mig och Anna när vi åt middag på KOL.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?