Äntligen tog jag tag i det

Hej finingar. Alltså hur härligt är det inte att det är ljusare på morgnarna och även längre på eftermiddagen. Det är inte kolsvart när man går till och från jobbet längre. Underbart! Nu längtar jag verkligen till våren. Har en massa vårjackor jag vill använda också ?.

Igår hade jag en rätt produktiv dag. Både på jobb och utanför. Jag tog äntligen tag i att boka en tid på Vårdcentralen för att kolla upp om jag har rätt Levaxin-dos. Har ju känt mig tröttare och mer orkeslös på sistone och det kan nog bero på att jag behöver mer medicin. Man kan ju hoppas att det beror på det, annars vet jag inte vad?

En annan sak jag tog tag i igår var att köpa nya träningsskor. Visar upp dom senare! Det var verkligen på tiden ?. Nu kaffe innan jobb. Ha en underbar torsdag. Nedan en bild på mig och Anna när vi åt middag på KOL.

Följ:
Share:

Kommentera