Snygga träningskläder från Triumph i Malmö

Snygga träningskläder från Triumph i Malmö

Hej fina. Igår var jag och Anna förbi Triumph i Malmö. Där får man alltid ett bra bemötande, service och hjälp! Alltid lika kul och lärorikt att besöka butiken.

Vi fick se och prova en massa snygga träningskläder från Triumph och det var verkligen både snygga och bekväma träningskläder. De har precis kommit ut med en ny riktigt färgglad träningskollektion och just när det gäller träningskläder gillar jag färgglatt faktiskt så Triumphs nya träningskollektion passar mig perfekt. Du hittar deras träningskläder här under kategorin Sport på hemsidan.

Vi fick båda prova en massa olika snygga träningskläder såsom sport-BHar, träningstights, träningslinnen, träningst-shirts, träningsshorts med mera. Det här med tränings-BH kan ju vara riktigt svårt att hitta och vi fick prova lite olika modeller med olika funktioner och till slut hittade jag en favorit. Favoriten var en sport-BH med inbyggd push-up faktiskt. Inte för att själva push-upfunktionen kändes viktig utan för att den helt enkelt var skönast! Min andra favorit blev de lilamönsrtrade träningstightsen i trekvartsmodell. Så sköna och jag gillar färgen!

 

Snygga träningskläder från Triumph – vad vi provade

1. Triaction Boost Lite i färgen pink lemonade – sport-BH med Push-up effekt. Detta blev min absoluta favorit. Syns på den sista bilden nedan.

2. Cardio Apparel Svarta träningstights / leggings – se bild 10 (näst sista bilden)

3. Triaction hybrid lite – sport-BH Racerback – se bild 9 och det är även den jag har under den vita T-shirt på flera bilder

4. Studio Apparel Better – träningstopp / T-shirt i större modell – se bild 6-8

5. Cardio apparel – korta lilamönstrade träningskorts. Lite för korta för att jag skulle ha på mig dem på gymmet men det finns ju många som känner sig bekväma som de kan passa för 🙂 – Se bild 9

6. Lilamönstrade träningstights / leggings i trekvartsmodell. En annan av mina absoluta favoriter. Rekommenderas! – Se bild 6-8

Tusen tack till Sofia och hennes underbara team på Triumph i Malmö för att ni tog emot oss och guidade oss bland alla era snygga träningskläder. Helst hade jag velat shoppa allt och börja träna direkt 🙂Följ:
Share:

Kommentera