Snö i Malmö och kvällens mys

Hej fina. Blev något förvånad under förmiddagen när jag tittade ut genom kontorsfönstret och såg stora snöflingor falla från himlen! I Malmö liksom. I februari!! Dock la sig inte snön så det blev inget fint vitt täcke på marken tyvärr.

Det känns och märks att något verkligen påverkar vår jord. Det kan vara sommarvärme i maj och den vintrigaste månaden har blivit februari. Visst är februari en vintermånad men det har väl ändå varit december och januari tidigare?

Nu har jag och Carl precis haft vårt onsdagsmys. Drack äppelmust den här gången. Godare alternativ än alkoholfritt rött vin. Var tvungen att smaka lite på det röda alkoholfria vinet igen, ge det en till chans, men det var till och med äckligare idag. Smakade rödvinsvinäger typ.

Nu blir det läggdags. Hoppas ni har haft en härlig onsdag! ?

Följ:
Share:

Kommentera