Annons: Shoppa min stil

Klännning
Kostymbyxa
Väska
Kavaj
T-shirt
Linne
Väska
Halsduk
Kofta
Klänning
Kofta
T-shirt
Byxor
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Kappa
Klänning
Sneakers
Väst
Klänning
Klänning
Linne
Skjorta
Kofta
Bag
Cardigan
Kappa
Klänning
Kavaj
Blus
Väska
Knytblus
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Knytblus
Väska
Klänning
Väska
Pullover
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Blus
Linne
Knytblus
Slingbacks
Väska
Grå kavaj
Skjorta
Jeans
Kjol
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Blus
Kappa
Kofta
Väska
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Slipover
T-shirt
Vit blus
Kappa
Kavaj
Pullover
T-shirt
Pullover
Kjol
Väska
Kappa
Blus
Tröja
Väska
Byxor
Ankelboots
Skjorta
Kofta
Kjol
Kofta
Kofta
T-shirt
Cape
T-shirt
Väska
Kjol
Slacks
Kavaj
Väska
Väska
Basker
Kofta
Skinnkjol
Klännning
Väska
Pullover
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kjol
Byxor
T-shirt
19   282
61   438
39   380
38   426
36   399

Så oinspirerande!!

God morgon finingar. Hoppas allt allt är bra med er idag ?. Igår hade jag en trevlig kväll med Anna och efter vår middag visade det sig att Carl varit på styrelsemöte och inte åkte på volleyboll så vi kunde också umgås lite.

En sak som jag och Anna diskuterade igår var det här med stora influencers som då ska vara några slags inspiratörer och påverkare för sina följare. Men något jag har tänkt på är att alla (känns det som i alla fall) stora influencers man ser på Instagram ser precis likadana ut så för mig är de inte ett dugg inspirerande faktiskt. Det känns som att de har samma outfits allihopa och även deras hem ser likadana ut med samma inredningssaker.

Det känns som att de alla har samma skepparmössa, samma päls- eller teddyjacka, samma skinnbyxor, samma Gucci-eller Chanelväska, det där Gucci-skärpet osv. Så oinspirerande faktiskt. Jag blir mycket mer inspirerad av att titta på äldre damer på stan typ.

Tycker heller inte att modet just nu är så snyggt. Den kvinnliga formen ska inte framhävas och man går runt i trasiga jeans, färgglada hoodies, tröjor med stor text, klumpiga sneakers m.m. Jag kör på med mina kavajer, klänningar, smala klackar, knytblusar m.m.

Handlar mest second hand då jag får mer inspiration i de forumen där man liksom kan hitta vad son helst med lite tur och tålamod. Mode är ju bra för inspiration, att man kan plocka ut vissa delar man gillar och sedan göra något eget av det.

Vad tycker ni?

Följ:
Dela

1 kommentar

  1. Weih
    21 februari, 2018 / 08:36

    Farstaglitter är aldrig snyggt!

Kommentera


Söker du efter något?