Annons: Shoppa min stil

Kjol
Klänning
Kjol
Grå kavaj
Kofta
Bag
T-shirt
Kappa
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Basker
Kappa
Kofta
Byxor
Klänning
Linne
Kavaj
Väska
Stövel
Stickad klänning
Blus
Skinnkjol
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Linne
Skjorta
Väst
Väska
Kofta
Väska
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
Pullover
Kjol
Kofta
Blus
Byxor
Kofta
Kofta
Kofta
Pullover
Kofta
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Väska
Linne
Skjorta
Kofta
Tröja
Klänning
Väska
Cape
Kjol
Väska
Sneakers
Klännning
Kavaj
Väska
Klänning
Vit blus
Kjol
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Ankelboots
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Blus
Klänning
Halsduk
Tröja
Kavaj
T-shirt
Kostymbyxa
Slingbacks
Kofta
Väska
Kjol
Boots
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Väska
Kjol
Manolo Blahnik
Klänning
Slipover
Kofta
Klänning
Väska
Byxor
Väska
Skjorta
Kavaj
Pälsjacka
Kappa
T-shirt
Skjorta
Väska
Klänning
Kappa
Jeans
Pullover
Kappa
Tröja
Kavaj
Cardigan
Byxor
T-shirt
Klännning
Slacks
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Kofta
Väska
Väska
Skjorta
Skjortklänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Pullover
83   320
65   514
45   372
40   422
64   393

Så oinspirerande!!

God morgon finingar. Hoppas allt allt är bra med er idag ?. Igår hade jag en trevlig kväll med Anna och efter vår middag visade det sig att Carl varit på styrelsemöte och inte åkte på volleyboll så vi kunde också umgås lite.

En sak som jag och Anna diskuterade igår var det här med stora influencers som då ska vara några slags inspiratörer och påverkare för sina följare. Men något jag har tänkt på är att alla (känns det som i alla fall) stora influencers man ser på Instagram ser precis likadana ut så för mig är de inte ett dugg inspirerande faktiskt. Det känns som att de har samma outfits allihopa och även deras hem ser likadana ut med samma inredningssaker.

Det känns som att de alla har samma skepparmössa, samma päls- eller teddyjacka, samma skinnbyxor, samma Gucci-eller Chanelväska, det där Gucci-skärpet osv. Så oinspirerande faktiskt. Jag blir mycket mer inspirerad av att titta på äldre damer på stan typ.

Tycker heller inte att modet just nu är så snyggt. Den kvinnliga formen ska inte framhävas och man går runt i trasiga jeans, färgglada hoodies, tröjor med stor text, klumpiga sneakers m.m. Jag kör på med mina kavajer, klänningar, smala klackar, knytblusar m.m.

Handlar mest second hand då jag får mer inspiration i de forumen där man liksom kan hitta vad son helst med lite tur och tålamod. Mode är ju bra för inspiration, att man kan plocka ut vissa delar man gillar och sedan göra något eget av det.

Vad tycker ni?

Följ:
Dela

1 kommentar

  1. Weih
    21 februari, 2018 / 08:36

    Farstaglitter är aldrig snyggt!

Kommentera


Söker du efter något?