Annons: Shoppa min stil

Kofta
Basker
Moschino väska
Kappa
Skjorta
Kjol
Bag
Pullover
Boots
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Pullover
örhängen
Klänning
Klänning
Klännning
Kofta
Slingbacks
Kofta
Skjorta
Pälsjacka
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Jacka
Tory Burch
Väska
Väska
Cardigan
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kappa
Kavaj
Kofta
Slipover
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Kjol
Vit blus
Kånken
Stövel
Byxor
Kappa
Kappa
Väska
Kavaj
Halsduk
Cape
Väska
Kjol
Skjorta
Stenströms cardigan
Väska
Väska
Kjol
Väska
Kavaj
Blus
Klänning
Väska
T-shirt
Skjortklänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Tröja
Blus
Kappa
Blus
Steamer
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Stickad klänning
Kjol
Väst
Kofta
Kappa
Linne
Spegel
Väska
Kavaj
Skjorta
Ganni diadem
Klänning
Kappa
T-shirt
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kofta
Kofta
Byxor
Sneakers
Klänning
Väska
Satinkjol
Klännning
Kjol
Kavaj
Klänning
Linne
Kjol
Kofta
Jeans
Byxor
Louis Vuitton väska
Linne
Kofta
Knytblus
Klänning
Blus
Pullover
Ankelboots
T-shirt
Klänning
Väska
Tröja
Skjorta
Kavaj
Kofta
Klänning
Byxor
Kofta
Pullover
Klänning
Jacka
Tröja
Väska
Knytblus
Väska
Halsduk
T-shirt
Kavaj
Slacks
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Kofta
10   67
32   265
55   413
58   484
55   450

En svacka

Hej fina. Igår mådde jag faktiskt inte alls bra. Hade en riktig svacka på jobbet och kände mig verkligen stressad. Det var som att det blev så mycket på samma gång och jag hade svårt att prioritera och fokusera. Man har väl sådana dagar ibland men för mig kändes det som det var den värsta stressen jag upplevt faktiskt. Och när man är stressad är det svårt att fokusera och leverera något bra. För mig i alla fall. Viss stress eller tidspress kan kanske få igång en och göra att man jobbar effektivare men det här var bara jobbigt.

Tog en fika med Charlotta efter jobbet och efter den kände jag mig lugnare i alla fall. Även Carl var supersnäll och lagade mat och fixade i köket ❤️.

Jag känner att jag blivit tröttare och mer orkeslös. Det här med att jag bara vill hem och lägga mig på soffan och stanna där. Måste verkligen kolla upp min levaxindos, tror den är för låg igen. Massa som tyder på det. Någon läsare som också har hypotyreos? Vi är visst över 100 000 som har det.

Nu ska jag till Köpenhamn och sitta där hos en partner och jobba. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?