Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Skjorta
Manolo Blahnik
Slipover
Satinkjol
T-shirt
Skjorta
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Kappa
Linne
Väska
Kappa
Väska
Kjol
Kavaj
Skjorta
Slingbacks
Kofta
T-shirt
Skjorta
Blus
Skjorta
Byxor
Kjol
Kappa
Kavaj
Tröja
Kappa
Stickad klänning
Pullover
Skinnkjol
Slacks
Kofta
Kavaj
Kavaj
Byxor
Väska
Kofta
Kofta
T-shirt
Linne
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Cape
T-shirt
Klänning
T-shirt
Klänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Kjol
Klänning
Klänning
Byxor
Väst
Blus
Blus
Väska
Väska
Knytblus
Pullover
Kofta
Kavaj
Kjol
Kappa
Kavaj
Väska
Stövel
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Byxor
Kavaj
Väska
Linne
Väska
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Väska
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Pälsjacka
Halsduk
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Kappa
Kofta
Pullover
Jeans
Väska
Basker
Kavaj
Cardigan
Kofta
Kavaj
Kjol
Kofta
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Knytblus
Knytblus
Väska
Klänning
Sneakers
Väska
Klännning
Vit blus
Kavaj
Kofta
T-shirt
Tröja
Skjortklänning
Kofta
Pullover
Boots
Bag
Kofta
Tröja
Kostymbyxa
Klännning
39   160
40   328
64   357
67   447
73   427

Restaurang Västergatan i Malmö

Hej fina. Igår var ju jag och Carl ute och åt Alla hjärtans dag-middag på restaurang Västergatan i Malmö. Den ligger här intill där vi bord så det blev en mycket kort promenad till restaurangen. Innan vi gick dit var vi hemma och åt ostron och drack lite bubbel. Vid kvart i åtta begav vi oss till restaurang Västergatan för att avnjuta en fyra rätters meny med vinpaket. Vi har varit på restaurangen en gång tidigare, och även när det var en annan restaurang i samma lokal. Trevligt och mysigt ställe. Restauranglokalen är ganska liten och det gör den ju extra mysig.

Jag hade beställt glutenfri mat och det ordnade restaurang Västergatan mycket bra. Jag fick jättegott glutenfritt bröd till exempel. Till första rätt fick vi fisk med spännande smaker, sedan blev det pocherat ägg, därefter torsk och sedan beställde vi in extra ost och därefter fick vi efterrätten som var citronsorbet.

Trodde att jag skulle hinna berätta mer men nu måste jag faktiskt tillbaka till jobbet. Hinner inte riktigt byta plats på bilderna heller så den sista rätten är på översta bilden :). Rekommenderar i alla fall ett besök på restaurang Västergatan i Malmö. Trevlig personal, god mat och bra ordat för oss som behöver specialkost.
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?