Annons: Shoppa min stil

Byxor
Kavaj
Kavaj
Byxor
Vit blus
Klänning
Väska
Ankelboots
Kavaj
Blus
Cardigan
Pälsjacka
Grå kavaj
Knytblus
Klänning
Klännning
Basker
Klänning
Knytblus
Klänning
Klännning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Väska
Linne
Jeans
Linne
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Pullover
Kavaj
27   335
79   519
48   539
40   608
59   668

Restaurang Västergatan i Malmö

Hej fina. Igår var ju jag och Carl ute och åt Alla hjärtans dag-middag på restaurang Västergatan i Malmö. Den ligger här intill där vi bord så det blev en mycket kort promenad till restaurangen. Innan vi gick dit var vi hemma och åt ostron och drack lite bubbel. Vid kvart i åtta begav vi oss till restaurang Västergatan för att avnjuta en fyra rätters meny med vinpaket. Vi har varit på restaurangen en gång tidigare, och även när det var en annan restaurang i samma lokal. Trevligt och mysigt ställe. Restauranglokalen är ganska liten och det gör den ju extra mysig.

Jag hade beställt glutenfri mat och det ordnade restaurang Västergatan mycket bra. Jag fick jättegott glutenfritt bröd till exempel. Till första rätt fick vi fisk med spännande smaker, sedan blev det pocherat ägg, därefter torsk och sedan beställde vi in extra ost och därefter fick vi efterrätten som var citronsorbet.

Trodde att jag skulle hinna berätta mer men nu måste jag faktiskt tillbaka till jobbet. Hinner inte riktigt byta plats på bilderna heller så den sista rätten är på översta bilden :). Rekommenderar i alla fall ett besök på restaurang Västergatan i Malmö. Trevlig personal, god mat och bra ordat för oss som behöver specialkost.
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?