Annons: Shoppa min stil

Stickad klänning
Skjortklänning
Väska
Väska
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Ankelboots
T-shirt
Klänning
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kappa
Blus
Kappa
Kappa
Kjol
Kavaj
T-shirt
Tröja
Blus
Kofta
Pullover
Pullover
Väska
Kavaj
Blus
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Linne
Väska
Kavaj
Kofta
Kjol
T-shirt
Kappa
Klänning
Byxor
Väska
Väst
Kjol
Klänning
Kavaj
Vit blus
Slipover
Byxor
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kappa
Kofta
Skinnkjol
Klänning
Kostymbyxa
Väska
Knytblus
Pälsjacka
Kappa
Klänning
Satinkjol
Skjorta
Slingbacks
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kjol
Basker
Kofta
Kavaj
Cardigan
Klänning
T-shirt
Halsduk
Knytblus
T-shirt
Knytblus
Skjorta
Slacks
Väska
Väska
Blus
Kavaj
Väska
Väska
Pullover
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Linne
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Väska
Kavaj
T-shirt
Bag
Jeans
Linne
Sneakers
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Kjol
Kofta
Klänning
Kofta
Cape
Klännning
Kofta
Klännning
Rosa kostymbyxor
Byxor
Väska
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Väska
11   112
39   280
44   433
37   410
38   415

Ekologiskt smink från Wet n Wild hos Svensk Hälsokost.se

Detta blogginlägg är i samarbete med Svensk Hälsokost.se och varumärket Wet n Wild

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Är hemma på lunch och tänkte passa på att tipsa er om några produkter och en webbutik som säljer dem. När det kommer till smink tycker jag verkligen att det är en djungel. Jag försöker köpa ekologiskt smink så mycket jag kan och självklart även smink som inte är djurtestat. Som konsument har man ju faktiskt makt och kan påverka vad som säljs. Som ensam individ är det kanske svårt att påverka men är man många som aktivt väljer bort icke ekologiskt och icke djurvänligt kan man skapa förändring.

Så det här med smink då. Som ni vet sminkar jag mig varje dag och det har som blivit en del av mig även om jag sminkar mig ganska neutralt, enligt mig själv åtminstone. Till vardags och fest använder jag foundation, puder, rouge, läppstift, ögonskugga, kajal och mascara. Genom ett samarbete med webbutiken Svensk Hälsokost fick jag möjlighet att testa ekologiskt och icke djurtestat smink från Wet n Wild som jag fick hem i brevlådan igår.

Jag fick ett puder i färgen neutrai beige som jag hann testa igår kväll och även idag. Jag måste helt ärligt och genuint säga att jag gillar det här ekologiska pudret jättemycket! Det är täckande och en jättebra färg som passar min hudton. Handla detta puder här. När det kommer till just puder har jag haft svårt att hitta rätt. Man vill ha en färg som passar sin hudton och även en bra konsistens. Man vill liksom att pudret ska lägga sig som ett jämnt lager och ändå vara täckande. Detta ekologiska puder från Wet n Wild kan bli en ny favorit!

Den andra produkten inom ekologiskt smink hos Wet n Wild som jag fick hem var ett ekologiskt läppstift, Wet n Wild MegaLast Lipstick, som jag också hann prova igår. Detta läppstift ger verkligen en intensiv röd nyans och jag har varit på jakt efter det perfekta röda läppstiftet och detta är nog det närmsta jag kommit faktiskt. Ofta tycker jag att de går mot rosa nyans men denna är faktiskt röd och det verkar även som att det håller länge på läpparna och inte kladdar. Handla detta läppstift här. 

Wet n Wild är ett varumärke inom smink framtaget av  personer med stor kunskap och lång erfarenhet inom branschen. De utvecklar, producerar och säljer en massa olika sminkprodukter som läppstift, läppglans, foundation, mascara, eyeliner, ögonskugga, concealer med mera. Deras produkter är populära över hela världen och används även av kändisar såsom Claire Danes och Meryl Streep.

Om ni vill själva vill testa ekologiskt smink som inte är djurtestat kan ni hitta era favoriter på hemsidan. Ni hittar den här.

Nu ska jag strax bege mig tillbaka till jobbet efter lunch och bloggande här hemma. Funderar på att sätta mig på Malmö Live och jobba då jag skulle behöva fixa en massa kreativa saker och då brukar det fungera bättre att sitta någon annanstans än på kontoret där jag annars sitter hela dagarna.

 
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?