Annons: Shoppa min stil

tröja
Plisserad kjol
Ankelboots
Cape
Kjol
Skjorta
Kofta
Grön klänning
Kappa
Klänning
Blus
Väska
Klänning
Väst
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
T-shirt
Knytblus
Klänning
Boots
Klänning
Pullover
Kofta
Kavaj
Byxor
Kavaj
Väska
Slipover
Kavaj
Pullover
Stickad klänning
Väska
Pullover
Klänning
Klänning
Tröja
Blå knytblus
Kofta
Blus
Kofta
Kofta
Satinkjol
T-shirt
Kostymbyxa
Byxor
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Väska
Cardigan
Sandaler
Väska
Kofta
Klänning
T-shirt
Halsduk
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Trench coat
Bag
Vit blus
Kofta
Kofta
Klännning
Tröja
Kappa
Basker
Pullover
Kjol
Tröja
Knytblus
Väska
Linne
T-shirt
Väska
Linne
Väska
Kappa
Kappa
T-shirt
Väska
Väska
Cardigan
Klänning
Slipover
Skjortklänning
Slipover
Kavaj
Kofta
Kofta
klänning
Kavaj
Klänning
Slipover vit
Skjorta
Väska
Blå klänning
Tweedkavaj
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Klänning
Sneakers
Grå kavaj
Tröja
Kjol
Kavaj
Blus
Väska
Kappa
Kofta
Skjorta
Plisserad kjol
Kjol
Knytblus
Kofta
Topp
Jeans
Skinnkjol
Kavaj
Byxor
T-shirt
Blus
Gucciskärp
Kofta
Kappa
Pälsjacka
Tröja
Knytblus
Klänning
Klänning
Knytblus
Kavaj
Kjol
Byxor
Klänning
Linne
Skjorta
Kofta
Kavaj
Klännning
Slacks
Linne
Klänning
Kjol
Kappa
Tweedklänning
Stickad klänning
Skjorta
Slipover
Cape
T-shirt
Jacka
Kavaj
Blus
Slingbacks
Kavaj
Svarta jeans
Linne
Topp
Body
Väska
Linne med spets
Stövel
Kjol
tröja
Kappa
Satinkjol
Klänning
Skjorta
Kjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kjol
Skjorta
Väska
Kjol
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning

Ekologiskt smink från Wet n Wild hos Svensk Hälsokost.se

Detta blogginlägg är i samarbete med Svensk Hälsokost.se och varumärket Wet n Wild

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Är hemma på lunch och tänkte passa på att tipsa er om några produkter och en webbutik som säljer dem. När det kommer till smink tycker jag verkligen att det är en djungel. Jag försöker köpa ekologiskt smink så mycket jag kan och självklart även smink som inte är djurtestat. Som konsument har man ju faktiskt makt och kan påverka vad som säljs. Som ensam individ är det kanske svårt att påverka men är man många som aktivt väljer bort icke ekologiskt och icke djurvänligt kan man skapa förändring.

Så det här med smink då. Som ni vet sminkar jag mig varje dag och det har som blivit en del av mig även om jag sminkar mig ganska neutralt, enligt mig själv åtminstone. Till vardags och fest använder jag foundation, puder, rouge, läppstift, ögonskugga, kajal och mascara. Genom ett samarbete med webbutiken Svensk Hälsokost fick jag möjlighet att testa ekologiskt och icke djurtestat smink från Wet n Wild som jag fick hem i brevlådan igår.

Jag fick ett puder i färgen neutrai beige som jag hann testa igår kväll och även idag. Jag måste helt ärligt och genuint säga att jag gillar det här ekologiska pudret jättemycket! Det är täckande och en jättebra färg som passar min hudton. Handla detta puder här. När det kommer till just puder har jag haft svårt att hitta rätt. Man vill ha en färg som passar sin hudton och även en bra konsistens. Man vill liksom att pudret ska lägga sig som ett jämnt lager och ändå vara täckande. Detta ekologiska puder från Wet n Wild kan bli en ny favorit!

Den andra produkten inom ekologiskt smink hos Wet n Wild som jag fick hem var ett ekologiskt läppstift, Wet n Wild MegaLast Lipstick, som jag också hann prova igår. Detta läppstift ger verkligen en intensiv röd nyans och jag har varit på jakt efter det perfekta röda läppstiftet och detta är nog det närmsta jag kommit faktiskt. Ofta tycker jag att de går mot rosa nyans men denna är faktiskt röd och det verkar även som att det håller länge på läpparna och inte kladdar. Handla detta läppstift här. 

Wet n Wild är ett varumärke inom smink framtaget av  personer med stor kunskap och lång erfarenhet inom branschen. De utvecklar, producerar och säljer en massa olika sminkprodukter som läppstift, läppglans, foundation, mascara, eyeliner, ögonskugga, concealer med mera. Deras produkter är populära över hela världen och används även av kändisar såsom Claire Danes och Meryl Streep.

Om ni vill själva vill testa ekologiskt smink som inte är djurtestat kan ni hitta era favoriter på hemsidan. Ni hittar den här.

Nu ska jag strax bege mig tillbaka till jobbet efter lunch och bloggande här hemma. Funderar på att sätta mig på Malmö Live och jobba då jag skulle behöva fixa en massa kreativa saker och då brukar det fungera bättre att sitta någon annanstans än på kontoret där jag annars sitter hela dagarna.

 
Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?