Annons: Shoppa min stil

Vit blus
Kappa
Kappa
Kofta
Blus
Väska
Kjol
Sneakers
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kostymbyxa
Stickad klänning
Kavaj
Slipover
Skjorta
Klänning
Klännning
Klänning
Kofta
Kjol
Sandaler
Väska
Bag
Halsduk
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Kjol
Gucciskärp
Stickad klänning
Kofta
Tröja
Slipover
Slipover
Kappa
Skjorta
Blus
Cape
Linne med spets
Väst
Manolo Blahnik
Kofta
Pullover
Knytblus
Skjorta
Kjol
T-shirt
Väska
Plisserad kjol
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Linne
Grön klänning
Kjol
Kavaj
T-shirt
Tröja
Kavaj
Kappa
Linne
Kofta
Klänning
Väska
Tyllkjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Pullover
Klänning
Kofta
Klänning
Body
Väska
T-shirt
Klänning
Slacks
Cardigan
Väska
Tröja
Väska
Kappa
Kavaj
Skinnkjol
Kofta
Väska
Plisserad kjol
T-shirt
Grå kavaj
Jeans
Kofta
Pullover
Kofta
Kofta
Kappa
T-shirt
Klänning
Klänning
Kjol
Blus
Kofta
Klännning
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
T-shirt
Byxor
Slipover vit
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Skjortklänning
Väska
T-shirt
Klänning
Blå knytblus
Kofta
Kjol
Klänning
Klänning
Svarta jeans
Satinkjol
Skjorta
Topp
Kavaj
Klänning
Kappa
Ankelboots
Skjorta
Klänning
Cardigan
Kavaj
Klänning
Cape
Kofta
Kjol
Boots
Skjorta
Klänning
Väska
Kavaj
Knytblus
Kjol
Linne
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Stövel
Knytblus
Skjorta
Blå klänning
Kofta
Väska
Slipover
Pullover
Blus
Byxor
Basker
Väska
Byxor
Slingbacks
Byxor
T-shirt
Klänning

Ekologiskt smink från Wet n Wild hos Svensk Hälsokost.se

Detta blogginlägg är i samarbete med Svensk Hälsokost.se och varumärket Wet n Wild

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Är hemma på lunch och tänkte passa på att tipsa er om några produkter och en webbutik som säljer dem. När det kommer till smink tycker jag verkligen att det är en djungel. Jag försöker köpa ekologiskt smink så mycket jag kan och självklart även smink som inte är djurtestat. Som konsument har man ju faktiskt makt och kan påverka vad som säljs. Som ensam individ är det kanske svårt att påverka men är man många som aktivt väljer bort icke ekologiskt och icke djurvänligt kan man skapa förändring.

Så det här med smink då. Som ni vet sminkar jag mig varje dag och det har som blivit en del av mig även om jag sminkar mig ganska neutralt, enligt mig själv åtminstone. Till vardags och fest använder jag foundation, puder, rouge, läppstift, ögonskugga, kajal och mascara. Genom ett samarbete med webbutiken Svensk Hälsokost fick jag möjlighet att testa ekologiskt och icke djurtestat smink från Wet n Wild som jag fick hem i brevlådan igår.

Jag fick ett puder i färgen neutrai beige som jag hann testa igår kväll och även idag. Jag måste helt ärligt och genuint säga att jag gillar det här ekologiska pudret jättemycket! Det är täckande och en jättebra färg som passar min hudton. Handla detta puder här. När det kommer till just puder har jag haft svårt att hitta rätt. Man vill ha en färg som passar sin hudton och även en bra konsistens. Man vill liksom att pudret ska lägga sig som ett jämnt lager och ändå vara täckande. Detta ekologiska puder från Wet n Wild kan bli en ny favorit!

Den andra produkten inom ekologiskt smink hos Wet n Wild som jag fick hem var ett ekologiskt läppstift, Wet n Wild MegaLast Lipstick, som jag också hann prova igår. Detta läppstift ger verkligen en intensiv röd nyans och jag har varit på jakt efter det perfekta röda läppstiftet och detta är nog det närmsta jag kommit faktiskt. Ofta tycker jag att de går mot rosa nyans men denna är faktiskt röd och det verkar även som att det håller länge på läpparna och inte kladdar. Handla detta läppstift här. 

Wet n Wild är ett varumärke inom smink framtaget av  personer med stor kunskap och lång erfarenhet inom branschen. De utvecklar, producerar och säljer en massa olika sminkprodukter som läppstift, läppglans, foundation, mascara, eyeliner, ögonskugga, concealer med mera. Deras produkter är populära över hela världen och används även av kändisar såsom Claire Danes och Meryl Streep.

Om ni vill själva vill testa ekologiskt smink som inte är djurtestat kan ni hitta era favoriter på hemsidan. Ni hittar den här.

Nu ska jag strax bege mig tillbaka till jobbet efter lunch och bloggande här hemma. Funderar på att sätta mig på Malmö Live och jobba då jag skulle behöva fixa en massa kreativa saker och då brukar det fungera bättre att sitta någon annanstans än på kontoret där jag annars sitter hela dagarna.

 
Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?