Varför är jag så trött?

Hej fina. Vilken dag det här har varit. Hamnade i matkoma efter lunch och det känns inte som att jag kom ur den. Var sjukt trött under eftermiddagen. Så trött att jag kände att jag kunde somna om jag bara la mig ner typ. Varför är jag så trött? Kan ha att göra med att jag inte sov så mycket eftersom Carl kom hem mitt i natten men jag har nog även slarvat med min levaxin.

Tar ju levaxin mot min hypotyreos som gör att min sköldkörtel inte fungerar som den ska och slarvar man med medicinen kan man bli trött. Får bättra mig där! På gymmet nu i alla fall och Carl är också iväg på träning. Senare ikväll ska vi se Bron som vi båda missade igår.

Hoppas ni haft en bra start på veckan! ❤️

Följ:
Share:

1 kommentar

  1. Daniella
    13 februari, 2018 / 19:59

    Känner mig oxå trött och orkeslös nu. Ingen energi och får tvinga mig att göra saker. Jag tror att det är brist på solljus/D-vitamin som är orsaken. Håller på och kollar resor till Rom nu till vår/tidig sommar. Sol, värme och miljöombyte behövs verkligen nu. Hoppas din trötthet släpper.

Kommentera