Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Väst
Klänning
Kavaj
Klännning
Basker
Kofta
Blus
Klänning
Skjorta
Kappa
Kavaj
Klännning
Klänning
Kofta
Kofta
Blus
Kofta
Kappa
Väska
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kavaj
Byxor
Manolo Blahnik
Byxor
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Linne
T-shirt
Stickad klänning
Klänning
Kappa
Tröja
Jeans
Pullover
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Byxor
Kappa
Skinnkjol
Knytblus
Väska
T-shirt
Kavaj
Stövel
Kappa
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Kjol
Klänning
Knytblus
Knytblus
Grå kavaj
Kjol
Klänning
Rosa kostymbyxor
Byxor
Väska
T-shirt
Satinkjol
T-shirt
Väska
Kavaj
Skjorta
Cardigan
Väska
Väska
T-shirt
Skjorta
Cape
Kjol
Kavaj
Klänning
Halsduk
Pälsjacka
T-shirt
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Pullover
Kavaj
Kjol
Kjol
Kjol
Tröja
Slipover
Kjol
Sneakers
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Bag
Linne
Klänning
Väska
Väska
Skjorta
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Pullover
Klänning
Klänning
Linne
T-shirt
Klänning
Blus
Ankelboots
Kappa
Kofta
Kofta
Skjorta
Klänning
Tröja
Skjortklänning
Boots
Kofta
Kofta
Väska
Slacks
Pullover
Vit blus
31   218
44   253
40   390
64   369
68   455

Varför är jag så trött?

Hej fina. Vilken dag det här har varit. Hamnade i matkoma efter lunch och det känns inte som att jag kom ur den. Var sjukt trött under eftermiddagen. Så trött att jag kände att jag kunde somna om jag bara la mig ner typ. Varför är jag så trött? Kan ha att göra med att jag inte sov så mycket eftersom Carl kom hem mitt i natten men jag har nog även slarvat med min levaxin.

Tar ju levaxin mot min hypotyreos som gör att min sköldkörtel inte fungerar som den ska och slarvar man med medicinen kan man bli trött. Får bättra mig där! På gymmet nu i alla fall och Carl är också iväg på träning. Senare ikväll ska vi se Bron som vi båda missade igår.

Hoppas ni haft en bra start på veckan! ❤️

Följ:
Dela

1 kommentar

  1. Daniella
    13 februari, 2018 / 19:59

    Känner mig oxå trött och orkeslös nu. Ingen energi och får tvinga mig att göra saker. Jag tror att det är brist på solljus/D-vitamin som är orsaken. Håller på och kollar resor till Rom nu till vår/tidig sommar. Sol, värme och miljöombyte behövs verkligen nu. Hoppas din trötthet släpper.

Kommentera


Söker du efter något?