Han är hemma igen

Hej fina. Så mörkt det är ute alltså. Känns ju ju helt fel att kliva upp och börja en ny dag när det är kolsvart. Jaja bara att köra igång. Inatt vid halv två kom Carl äntligen hem! När man är ifrån varandra några dagar känns det speciellt att ses igen. Har ju haft fullt upp i helgen men självklart har jag längtat efter honom ??.

Igår la jag upp några plagg till försäljning på Tradera och jag har redan fått sålt lite med den där “köp nu”-funktionen. Härligt! Nu får jag plats med mer i garderoben hehe.

Faktiskt så känner jag mig lite vilsen i modedjungeln nu. Har ju haft samma stil sedan jag var tonåring typ (med några undantag i perioder där det var mkt rosa, pösiga kläder m.m). Nu har jag nog blivit lite trendkänslig och kanske införskaffat plagg och accessoarer som inte alls är min stil egentligen. Nu är det dags att hitta tillbaka till min stil igen ❤️.

Ha en underbar dag!

Följ:
Share:

Kommentera