Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kavaj
Kavaj
Linne
Cape
Linne
Klänning
Slingbacks
Byxor
Pullover
Byxor
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Klänning
Vit blus
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kappa
Kappa
Väska
Knytblus
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Ankelboots
Väska
Tröja
Kofta
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Kofta
Satinkjol
Väska
Klänning
Väska
Klännning
Kavaj
Klänning
Väska
Tröja
Väska
Väska
Pälsjacka
Väska
Bag
T-shirt
Skjorta
Linne
Kavaj
Slacks
Kofta
Klännning
Skinnkjol
Manolo Blahnik
T-shirt
Kofta
T-shirt
Sneakers
Blus
Klänning
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Basker
Väska
Kofta
T-shirt
Byxor
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Blus
Skjorta
Kofta
Kofta
Kappa
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Jeans
Kavaj
Kofta
Kjol
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Väska
Kjol
Klänning
Skjorta
Kjol
Kofta
Kjol
Kjol
Väska
Väska
Kjol
Klänning
Knytblus
Stövel
T-shirt
T-shirt
Pullover
Boots
Väska
Väst
Rosa kostymbyxor
Slipover
Klänning
Kofta
Väska
Kappa
Stickad klänning
Kofta
Pullover
Byxor
Blus
Väska
Pullover
Grå kavaj
Skjorta
Tröja
Halsduk
31   218
44   253
40   390
64   369
68   455

Han är hemma igen

Hej fina. Så mörkt det är ute alltså. Känns ju ju helt fel att kliva upp och börja en ny dag när det är kolsvart. Jaja bara att köra igång. Inatt vid halv två kom Carl äntligen hem! När man är ifrån varandra några dagar känns det speciellt att ses igen. Har ju haft fullt upp i helgen men självklart har jag längtat efter honom ??.

Igår la jag upp några plagg till försäljning på Tradera och jag har redan fått sålt lite med den där “köp nu”-funktionen. Härligt! Nu får jag plats med mer i garderoben hehe.

Faktiskt så känner jag mig lite vilsen i modedjungeln nu. Har ju haft samma stil sedan jag var tonåring typ (med några undantag i perioder där det var mkt rosa, pösiga kläder m.m). Nu har jag nog blivit lite trendkänslig och kanske införskaffat plagg och accessoarer som inte alls är min stil egentligen. Nu är det dags att hitta tillbaka till min stil igen ❤️.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?