Restaurang Bastard i Malmö – 30årsfest

Hej fina. Igår kväll hade Charlotta sin 30-årsmiddag / fest på restaurang Bastard i Malmö. Först hängde vi lite hemma hos Charlotta och drack bubbel. Där var både folk jag träffat tidigare och nya. Alla var supertrevliga ?.

Vid sjutiden åkte vi in till restaurang Bastard i Malmö för Charlottas 30-årsmiddag. Vi åt en trerätters middag och man fick också lite olika snacks. Gott! Satt med några jag aldrig träffat tidigare och vi hade verkligen supertrevligt!

Efter middagen gick vi vidare till MJS för en drink. Därefter gick vi till Koi för att dansa lite ?. Inte ofta man är ute och svirar nuförtiden men det var verkligen en jättetrevlig kväll! Grattis Charlotta än en gång ❤️. Tog inte jättemånga bilder men några hittar ni nedan i alla fall.

Följ:
Share:

Kommentera