Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Kavaj
Pullover
Skinnkjol
Pullover
T-shirt
Kofta
Kofta
Cardigan
Linne
Skjorta
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Slipover
Väska
Tröja
Byxor
Skjorta
Slingbacks
Väska
Kjol
Klännning
T-shirt
Klänning
Blus
Kappa
Kavaj
Klänning
Kofta
Knytblus
Cape
Kofta
Kavaj
Kofta
Knytblus
Kavaj
Pullover
Kofta
Kjol
Byxor
Väska
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Boots
Klänning
Skjorta
T-shirt
Slacks
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kappa
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Vit blus
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Väska
Tröja
Linne
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Klännning
Knytblus
Stickad klänning
Skjorta
Manolo Blahnik
T-shirt
Sneakers
Väska
Kofta
Klänning
Jeans
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Kjol
Kjol
Kofta
Skjorta
Blus
Väska
Kappa
Stövel
Linne
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
Tröja
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
Pullover
Klänning
Basker
Kavaj
Halsduk
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Väska
Skjorta
Skjortklänning
Väst
T-shirt
Skjorta
Grå kavaj
Blus
Byxor
Kofta
Väska
Satinkjol
Ankelboots
Bag
Väska
T-shirt
Byxor
Kavaj
31   218
44   253
40   390
64   369
68   455

Födelsedagar

Hej fina. Idag har jag faktiskt inte varit utanför hemmet något alls. Har hållit mig inomhus och lagt upp en massa plagg till försäljning på Tradera. Det var på tiden att jag tog tag i det! Jag ringde och grattade min kära mamma också som fyller år idag. Även min farfar skulle faktiskt ha fyllt år den här dagen.

Carl skulle ha kommit hem vid tolv-ettiden någon gång men hans plan var visst sent så det lär bli senare inatt. Längtar i alla fall ?❤️. Nu har jag precis sett klart den senaste Beck-filmen och ska gå och lägga mig. God natt finingar!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?