Fifty Shades Freed på bio

Fifty Shades Freed på bio

Hej fina. Igår kväll var jag och Charlotta på bio och såg filmen Fifty Shades Freed. Har sett de två första Fifty Shades filmerna och har väl inte varit superimponerad men tyckt att de varit helt okej. Perfekt för en tjejkväll!

De första två filmerna av Fifty Shades var ju mer stämning än handling men den här tredje filmen Fifty Shades Freed var mer som en vanlig dramafilm om ett par i vardagen med inslag av BDSM typ. Sexscenerna var liksom inte av betydelse för handlingen i den här tredje filmen som de varit i de två andra. Kändes lite som ett romantiskt drama mer. Och jag tyckte att den var helt okej i alla fall. Passade en fredagskväll med en tjejkompis ☺️.

Nu har jag unnat mig sovmorgon och äter en lång frukost. Ska gå in till stan och försöka hitta en klänning till ikväll. Har så få festklänningar. Ska försöka hitta någon på rea. Trevlig lördag fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera