Sköna och varma inomhus-tofflor från Hums Slippers

Pressutskick – sköna och varma inomhus-tofflor från Hums Slippers

Hej fina. Igår fick jag ett sms om att jag hade ett paket att hämta ut från Hums Slippers. Jag hade inte beställt något därifrån utan det visade sig vara ett pressutskick från webbutiken – ett par sköna och varma inomhus-tofflor! Kul! Det är ju riktig vinterkyla även i Malmö nu och det är även väldigt kallt inomhus hemma hos oss. Därför känns det ju perfekt med ett par varma tofflor. Stort tack!

Jag fick ett par inomhus-tofflor med blå- och rödrandigt mönster. Kan ju behöva en färgklick i mina looks! :). Jag gick in och kikade på Hums Slippers hemsida och webbutik för att se vad det var för butik och jag måste säga att jag verkligen gillar deras affärsidé. De tillverkar ju varma och sköna inomhus-tofflor med cool design på utsidan och skön fårull på insidan. Hums har sitt huvudkontor i Stockholm så det är en svensk sajt.

Vill ni kika på deras sortiment, gå in på deras hemsida och webbutik här: https://www.humsslippers.com/

Ha en fortsatt fin dag fina ni!


Följ:
Share:

Kommentera