Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Byxor
Basker
Blus
Klännning
Kavaj
Blus
Pullover
Knytblus
Klänning
Väska
Klännning
Kavaj
Kappa
Klänning
Linne
Satinkjol
Kavaj
Kavaj
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Vit blus
Kavaj
Byxor
Knytblus
Klänning
Blus
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Pälsjacka
Linne
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Jeans
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Kavaj
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Restaurang Escama i Malmö – after work med tapas

Restaurang Escama i Malmö – after work med tapas

Hej fina. Ikväll har jag äntligen haft reunion och after work med min fina vän Charlotta. Vi gick till restaurang Escama i Malmö vid Davidshall och åt en massa goda tapas. Vi har inte setts på ett tag då Charlotta varit i USA. Hon har hunnit fylla 30 och på lördag blir det stort firande ❤️.

Ikväll har vi pratat och skvallrat om det senaste och tagit igen de senaste veckorna. Vi åt jättegoda tapas på Escama i Malmö, drack lite bubbel och varsitt glas rött. Jag valde att beställa in tre olika tapas: getostsallad, ceviche och tonfisktartar. Det var tre ganska mastiga tapas så jag orkade faktiskt ingen dessert. Trevlig kväll ändå ❤️.

Rekommenderar verkligen restaurang Escama i Malmö. Trevligt ställe som funkar både för en romantisk middag och kompishäng! Älskar tapas! Nu är jag hemma och ska se någon TV-serie innan läggdags. Jag får se hur det går att somna nu när jag är ensam hemma. Trevlig kväll fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?